Извор: Ало/Друштво архива вести 12.03.2016

Холандски дипломата нам из Хага долази бициклом!

Ало 12.03.2016
Холандски дипломата Ивар Скерс бициклом ће прећи пут од свог родног града Хага до Београда у којем службује, у добротворне сврхе за децу оболелу од рака у Србији. Путовање би требало да траје 13 дана, од 30. априла до 12… »

Ракете откривене на Аеродрому у Београду

Ало 12.03.2016
На аеродрому “Никола Тесла” у Београду пронађене су две ракете са експлозивним пуњењем које су транспортоване из Бејрута преко Београда и Лондона за Портланд у Америци. Ракете дужине 1,5 метара биле су у пртљагу авиона на… »

Без сна вечерас и сутра увече

Ало 12.03.2016
Око 1.000 припадника Сектора за ванредне ситуације, припадника Војске Србије и МУП-а, као и Жандармерије, упућено је у источну Србију на шест критичних и потенцијално критичних тачака. Предраг Марић каже да ће вечерас и… »

Александар би сад на вечеру код Вучића

Ало 12.03.2016
Принц Александар Карађорђевић изјавио је данас да се нада да ће премијер Србије Александар Вучић размотрити да њега и његову супругу Катарину позове на вечеру у част посете британског принца Чарлса. Он је додао и да… »

Колективно крштење 70 Рома (ФОТО)

Ало 12.03.2016
У цркви у Богатићу данас је крштено више од 70 Рома из ове општине. Колективно крштење организовало је Друштво Рома из Богатића уз подршку свештенства и локалне самоуправе. Свештеници Ратко Полић, Душан Остојић и… »

Чепурин воли српски пребранац с кобајом!

Ало 12.03.2016
Ништа без пасуља! Супруга руског амбасадора у Србији Александра Чепурина, Наталија Чепурина, открила је за “Ало!” да њен супруг Александар обожава српску кухињу, али да му је пребранац омиљено јело! - Александар и ја… »

Вода ушла у школу у Липљану (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Косово је такође погођено поплавама, а судећи по фотографијама вода је ушла у школу у Липљану. Игуман Високих Дечана,отац Сава Јањић на Твитеру је објавио фотографије последице поплава на Косову. Како је навео… »

Влада сад брине о четири КБЦ

Ало 12.03.2016
Влада Србије донела је одлуку да од града Београда преузме оснивачка права над четири клиничко-болницка центра, објављено је у Службеном гласнику. Влада је одлучила да преузме оснивачка права над КБЦ "Др Драгиша Мишовић… »

Отворите вино уз помоћ кључа

Ало 12.03.2016
Сви смо се бар једном нашли у ситуацији да нам се баш пије вино, али да немамо у кући вадичеп. Уместо да трчите по комшилуку и вадите алат из кутије, вино отворите уз помоћу најобичнијег кључа. Уколико сте остали без… »

Србија тражи овог хероја! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Мајка једног малишана, ког су опљачкали на улици трага за херојем који је спасао њено дете. Сања Ласић трага за Јованом са Новог Београда који је појурио за лоповима који су напали њеног сина. Сања је на свом Фејсбук… »