Извор: Ало/Култура архива вести 12.03.2016

Гага стигао у "Кафану код бесмртних"

Ало 12.03.2016
Одлазак легенде Драгана Николића пропраћен је и мењањем чувене слике на којој велики покојни уметници седе у кафани. На њој је сада и Гага који улази на ово чувено место звано "Кафана код бесмртних". Тако се придружио… »

И кад будем мртав и бео, хтео бих да будем каква-таква светиљка

Ало 12.03.2016
Покојни Гага Николић умео је своју духовитост да пренесе и на седму силу. Када му се није причало за медије, вртео је неколико истих реченица као изговоре „боле ме леђа и не могу да причам“, „бринем о болесној мајци и… »

Оштећен авион чувеног бенда "Ирон Маиден"! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Авион култног хеви метал бенда "Ајрон Мејден" имао је несвакидашњу несрећу у којој су повређене две особе. Приватни "боинг 747", познат као "Ед Форце Оне", којим пилотира фронтмен и певач бенда Брус Дикинсон, ударио је у… »

Гаги посвећен графит (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Људи широм Балкана не престају да одају почаст легендарном глумцу Драгану Николићу који је јуче преминуо. У Београду је освануо графит посвећен Гаги на којем је он осликан као Флојд којег је глумио у филму "Национална… »

Гага рекао Бати да ће отићи пре њега!

Ало 12.03.2016
Драган Николић био је добар пријатељ са Батом Живојиновићем. Драган Николић преминуо је јуче након дуге и тешке болести, а вест о његовом одласку потресла је цео регион. Међу њима је и Бата који је изјавио за наш лист… »

Мира Ступица доживела мождани удар

Ало 12.03.2016
Наша прослављена драмска уметница Мира Ступица, прексиноћ је доживела мождани удар, због којег је примљена на Неуролошко одељење Ургентног центра у Београду. Информацију о здравственом стању чувене глумице, рођене… »

Брајовић: Гаго, поносни смо што смо те имали!

Ало 12.03.2016
Глумац Војислав Воја Брајовић дубоко је потресен одласком пријатеља и колеге Драгана Николића, а утеху је пронашао у свему ономе по чему ће памтити чувеног глумца. Двојац из филма и серије “Отписани”, Прле и Тихи… »

Кит Емерсон извршио самоубиство?

Ало 12.03.2016
Кит Емерсон, оснивач и клавијатуриста групе Емерсон, Лејк и Палмер (ЕЛП), пронађен је мртав у свом стану. Сумња се на самоубиство. Кит Емерсон, оснивач и клавијатуриста групе Емерсон, Лејк и Палмер (ЕЛП), нађен је мртав у… »

Прле је отишао тихо!

Ало 12.03.2016
Драган Гага Николић, легендарни глумац, преминуо је јуче у 72. години живота у болничкој постељи, где се последњих месеци борио са опаком болешћу. За чувеним Прлетом и Флојдом завеса се последњи пут спустила и више нема… »