Извор: Ало/Политика архива вести 12.03.2016

Није фантазија да будем председник Србије!

Ало 12.03.2016
Ивица Дачић, лидер СПС и шеф српске дипломатије, отворено је говорио о односу са шефом СНС Александром Вучићем, друговима у странци, политичким фантазијама... Ваша политичка фантазија је да будете председник? "Не, то није… »

Чекају камионе из Србије да их преврћу

Ало 12.03.2016
Представници опозиционе партије Самоопредељење саопштили су данас да ће се пресретање српских камиона наставити и да за то имају своје политичке разлоге, преносе приштински медији. Представници те опозиционе партије за РТК2… »

Проглашена листа СВМ

Ало 12.03.2016
Републичка изборна комисија прогласила је вечерас листу Савеза војводјанских Мађара (СВМ) за ванредне парламентарне изборе 24. априла. РИК је донео решење да ова листа има положај странке националне мањине. Листу "Савез… »

Проглашено пет листа

Ало 12.03.2016
Републичка изборна комисија је до сада прогласила пет изборних листа за предстојеће ванредне парламентарне изборе. Прва на гласачком листићу биће листа "Александар Вучић - Србија побеђује", а друга "За праведнију Србију -… »

СРС: За поплаве су криви напредњаци!

Ало 12.03.2016
Српска радикална странка оценила је данас да актуелни режим предвођен Српском напредном странком сноси највећи део кривице за ванредно стање које је проглашено у Србији због обилних киша и изливања река… »

Србија одаје почаст Зорану Ђинђићу

Ало 12.03.2016
Данас се обележава 13 година од убиства Зорана Ђинђића. Премијер Вучић положио венац на спомен-плочу у дворишту владе. Породица и грађани положили венце на гроб у Алеји великана. Почела шетња за Зорана. Србија данас… »

Вучић: Нећу министрима повећати плате!

Ало 12.03.2016
Премијер Вучић тврди да министрима у Влади неће бити повећаване плате. Каже да је за њега битније да се плате повећају учитељима, наставницима и здравственим радницима. Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас… »

Вучић: Карађорђевићу, плати струју па нас тужи

Ало 12.03.2016
Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас престолонаследнику Александру Карађорђевићу, поводом његове најаве да ће тужити државу, да најпре плати струју. "Прво ти плати струју коју си дужан Србији, па онда тужи… »

Пастор предао изборну листу

Ало 12.03.2016
Савез војвођанских Мајдара (СВМ) предао је данас изборну листу Републичкој изборној комисији (РИК) за ванредне парламентарне изборе 24. априла. Носилац листе "Савез војвођанских Мађара - Пастор Иштван" председник је СВМ-а… »

Србија добила још једну странку

Ало 12.03.2016
У Србији је основана још једна политичка странка и сада их има укупно 108. У Регистар политичких странка као 108. странка у Србији уписана је Јединствена руска странка као странка националне мањине, објављено је у последњем… »