Извор: Телеграф/Забава архива вести 12.03.2016

ДА ЛИ ВАМ СЕ ДОПАДА? Сања Вучић отпевала песму којом ће Србију представљати на Евросонгу! (ВИДЕО)

Телеграф 12.03.2016
Нумера "Гоодбие (Схелтер)" говори о насиљу над женама, а написала ју је Ивана Петерс. Сања Вучић, певачица групе ЗАА, представљаће Србију ове године на Евросонгу у Шведској издодећи песму “Гоодбие (Схелтер)” коју је… »

Два месеца пре Гагине смрти, Воја и Сергеј су у Николићевом стану одиграли представу само за њега!

Телеграф 12.03.2016
Док је Милена држала Гагу за руку, Брајовић и Трифуновић су у Драгановој малој соби извели комад који њихов пријатељ није могао да одгледа у позоришту. У свету где се речи пријатељство и поштовање олако користе, и… »

Хороскоп За 13. МАРТ: Бикови, повуците ручну! Лавови, алкохол није решење!

Телеграф 12.03.2016
Хороскоп за недељу. Сазнајте да ли ће вам звезде бити наклоњене и шта вас све чека током дана. Сазнајте да ли ће вам звезде бити наклоњене и шта вас све чека током дана. Ево шта вам каже хороскоп. ввв.астроуслуге.цом… »

Холивуд У Шоку: Мајклу Дагласу остало још шест месеци живота?

Телеграф 12.03.2016
Извор близак познатом глумцу тврди да Дагласу вратио рак језика, који је у неизлечивој фази. Иако је Мајкл Даглас (71) пре пет година обрадовао све када је објавио да се излечио од рака језика, амерички таблоиди тврде да се… »

Драган Николић, Шмекер Без Премца: Могао је врећу да обуче и опет би био ФАЦА! (ФОТО)

Телеграф 12.03.2016
Ако ико представља доказ изреке да "одело не чини човека", то је сигурно наш легендарни глумац Драган Николић. Он је био један од ретких људи коме је ама баш све стајало. Једоставно, он је увек изгледао сјајно! Драган… »

Сузе Саме Крећу: Покојне легенде Гага, Бата, Тирке, Бора и Преле у најчувенијој песми о Београду! (ВИДЕО)

Телеграф 12.03.2016
У споту за нумеру "Београд" коју су снимили Влада и Бајка, појављују се многе београдске легенде без којих смо остали претходних година. Сада већ давне 1994. Влада и Бајка су снимили нумеру “Београд” која је убрзо постала… »

БИО ЈЕ ОНАЈ ПРАВИ, НАЈБОЉИ: Бата Живојиновић се опростио од свог пријатеља Гаге Николића

Телеграф 12.03.2016
- Његова душа остаје ту да бди над нама. Он је био добар дух Београда - поручио је Бата Живојиновић. Када је јуче ујутру објављена вест да је преминуо Драган Николић, колеге славног глумца су тешко проналазиле речи да би… »

Ова вежба траје 60 секунди, а замењује 1.000 трбушњака (ВИДЕО)

Телеграф 12.03.2016
Да ли бисте волели да вам неко да моћ да успорите време и да можете да урадите 1.000 трбушњака за само један минут? Помоћу овог видео-клипа научићете да радите вежбу која за 60 секунди замењује 1.000 трбушњака. Заузмите… »

Лудница! Овако Карлеуша реагује када чује Цецину песму (ВИДЕО)

Телеграф 12.03.2016
Док се у "Звездама Гранда" чула Цецина нумера "Тачно је", Карлеуша је извела прави шоу. Када је такмичарка у “Звездама Гранда” запевала Цецину песму, сви у студију су гледали у Јелену Карлеушу и нагађали како ће она… »

Притисните ОВУ ТАЧКУ на прсту и излечићете се од болести (ВИДЕО)

Телеграф 12.03.2016
Ову методу су, у неком облику, успешно користили још древни Кинези, као ефикасан третман за многе болести. Рефлексологија је метода уклањања здравствених тегоба притиском на одређене делове тела, слично као и акупресура. Ову… »