Извор: Трачара/Забава архива вести 12.03.2016

Легендарни музичар извршио самоубиство!

Трачара 12.03.2016
Интернетом се проширила вест да је легендарни клавијатуриста и оснивач групе Елмерсон, Лаке анд Палмер, Кеитх Емерсон, извршио самоубиство. Музичарево тело је пронађено са раном од ватреног оружја на глави у његовом стану у… »

Да ли је ово крај љубави? Гоца Тржан отворено о брачној кризи

Трачара 12.03.2016
Изгледа да ни у рају не цветају руже. Певачица Гоца Тржан је отворила своју душу и проговорила о брачној кризи. “Кад имам проблеме, решавам их на начин који је најбољи за мене и уопште ме не занима шта ће било ко о… »

Ово је песма која ће нас представљати на Еуросонгу. Какве су нам шансе за победу?

Трачара 12.03.2016
Певачица групе ЗАА Сања Вучић је у последњих неколико дана доспела у жижу интересовања домаће јавности након што је озваничено да ће управо она бити представница наше земље на 61. Еуросонгу у Шведској. У оквиру… »

Доста смо је гледали као Милеи: враћа се као Ханнах Монтана?

Трачара 12.03.2016
Да ли се Милеи Цирус вратила својој најпрослављенијој улози, Ханне Монтане? Са дугачком плавом периком и шареним пончом би могла некога да завара. Али, у питању је Милеиина нова улога у серији Воодија Аллена. Певачица и… »

Поново туча у Паровима! Гастоз напао Брендона, па завршио у изолацији

Трачара 12.03.2016
Ненад Маринковић Гастоз је напао Бранислава Радонића Брендона. После Гастозовог учесталог прозивања и вређања Брендона, дошло је и до физичког сукоба међу њима. Гастоз је у бесу скочио на Бренодна, док су сви укућани… »

Фотка која је запалила интернет: Чему такав израз лица, Јустине?

Трачара 12.03.2016
Јустин Биебер је започео своју светску турнеју Пурпосе концертом у Сијетлу. Судећи по реакцијама фанова, све је било одлично. Млади певач је плесао, скакао и плесао, правио спектакл. Али, одакле онда оваква фотографија? Туп… »

Певач проговорио шта је истина о удесу који су му приписивали

Трачара 12.03.2016
Победник Звезде Гранда, Амар Гиле Јашпарспахић, је први пут испричао шта се заиста догодило у удесу у којем је наводно и он повређен. “Нервозан сам што новине пишу глупости и то по ко зна који пут”, овако је Гиле… »

Више не изгледа овако: Слободан Васић прешао у клан риђокосих!

Трачара 12.03.2016
Слободан Васић је познат као неко ко воли да експериментише са бојом косе. Само неколико недеља, пошто је био плавушан, певач се поново одлучио да промени боју. Овај пут се одлучио за риђу. Слободанова девојка, Хелена… »

Проституција уживо: Полиција испитује учеснике ‘Парова’

Трачара 12.03.2016
Даље не може! Учесница Парова Данијела Поплићановић је признала да је добила новац да спава са Змајем од Шипова, па ће због проституције обоје бити саслушани пред органима реда. Наиме, Данијела је изјавила да је добила… »

Шта је то Заин Малик урадио са лицем?

Трачара 12.03.2016
Млади певач, Заин Малик, бивши члан бенда Оне Дирецтион, је запалио друштвене мреже након што је поставио ову фотографију. Да ли је заиста истетовирао лице? Познајући његову љубав према тетоважама, одговор је… »