Извор: Вечерње новости/Забава архива вести 12.03.2016

Полиција: Кит Емерсон вероватно извршио самоубиство

Вечерње новости 12.03.2016
Британски рок музичар Кит Емерсон, који је јуче нађен мртав у свом стану у Калифорнији, вероватно је извршио самоубиство. Британски рок музичар Кит Емерсон, који је јуче нађен мртав у свом стану у Калифорнији, вероватно је… »

Шта сваки тим чини успешним

Вечерње новости 12.03.2016
Први услов за успех тимског рада је сигурност, што значи да чланови тима треба да се осећају безбедно да деле информације и мишљења без бојазни да ће неко то злоупотребити и окарактерисати их као неспособне. КОЛИКО је… »

Желим да будем понос Србије

Вечерње новости 12.03.2016
Сања Вучић о очекивањима пред одлазак на престижно музичко такмичење. Пласман ми није најважнији већ да у Стокхолму што боље представим песму која је изузетно моћна. ЧУДА су могућа! То најбоље зна Сања Вучић… »

Испуњава ме радост давања

Вечерње новости 12.03.2016
Тамара Грујић о својој емисији и мисији на Комету, лепотама овог дела земље, младима... Радост давања је оно што ме истински испуњава, јер је свуда око нас све чешћи само суви интерес. КОЛИКО је само домова које је Тамара… »

Полна болест од једног секса без заштите

Вечерње новости 12.03.2016
Доцент Душан Шкиљевић, о порасту полно преносивих болести, ризицима и лечењу: Ризик да се мушкарац од партнерке зарази хламидијом је 20 одсто, а опасност да она добије исту инфекцију од зараженог партнера је дупло већа… »

Увек се обрадујем доласку у Београд

Вечерње новости 12.03.2016
Шпанска дива Лус Касал вечерас наступа у Сава центру. ШПАНСКА музичка дива Лус Касал одржаће вечерас концерт у београдском Сава центру, у оквиру 17. "Гитар арт феста", који под слоганом "Самостално" траје до сутра. Поводом… »

Модерни од главе до пете

Вечерње новости 12.03.2016
Уколико сте крупније грађе, ногавице треба да буду мало уже, а панталоне да вам "леже" тачно на струку. Нижим мушкарцима боље стоје панталоне које се благо сужавају. Мушкарцима који желе да увек буду у тренду, дизајнери… »

Село нам је у пепелу!

Вечерње новости 12.03.2016
Радош Бајић И Јелена Гавриловић о новом филму „Браћа по бабине линије”. Комедија „Браћа по бабине линије” има за циљ да опусти и насмеје гледаоце, али и да пренесе друштвене поруке. ОВЕ године навршава се деценија… »

Сан утиче на креативност

Вечерње новости 12.03.2016
Док спавамо, мозак обрађује доступне информације, које ће нам, када се пробудимо, помоћи да донесемо правилне одлуке. Важно је да спавамо и пре и после учења, јер тако одмарамо мозак. Стручњаци стално истичу да је важно… »

Филодендрон воли маказе

Вечерње новости 12.03.2016
Украсно шибље требало би да орежете најкасније током марта. Запуштено грмље које никада или дуго није орезивано не може да се подмлади једним орезивањем. УКРАСНО шибље се орезује у фебруару и марту, па ко у дворишту има… »