Извор: Блиц/Војводина архива вести 13.04.2016

Чудо невиђено: Драгица Томић у исто време и изабрана и смењена са места директора

Блиц 13.04.2016
Драгица Томић, директорка Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду, позната по бројним аферама и сукобу интереса, данас је у исто време и смењена и поново изабрана за директорку. До ове парадоксалне ситуације… »

Клинички центар Војводине остао без обезбеђења, лекаре чува полиција

Блиц 12.04.2016
Клинички центар Војводине остаће без службе обезбеђења, јер је РФЗО укинуо ставку преко које је та услуга плаћана, иако су учестали напади на здравствене раднике. Како наводе из КЦВ, убудуће ће бити појачане полицијске и… »

Комеморација жртвама фашиста у Сенти

Блиц 13.04.2016
Комеморација жртвама које су 1941. године убили мађарски фашисти у Сенти, одржана је на Православном гробљу у том месту. Културно-историјско друштво „Јован Мушкатировић“ из Сенте организовало је комеморацију поводом 75… »

Сунчање на Штранду пред кишу

Блиц 13.04.2016
Летње температуре, пред кишу, искористили су најупорнији Новосађани и Новосађанке како би ухватиле прве зраке сунца на Штранду. Иако сезона на новосадском купалишту још није почела, то није омело љубитеље сунца да… »

ЛСВ: предлаже: Организовати тв дуел кандидата за градоначелнике Новог Сада

Блиц 13.04.2016
Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ) позвала је данас све кандидате за градоначелнике Новог Сада на телевизијску дебату у којој би укрстили планове и аргументе, а медије да такву дебату организују. У саопштењу ЛСВ се оцењује… »

Почаст ратном хероју: Данима се борио против нациста, изабрао смрт уместо предаје

Блиц 13.04.2016
Новобечејци и Белегишани одали су почаст Александру Берићу, који је херојски погинуо у Другом светском рату као командант речног брода "Драва". Делегације општине Нови Бечеј и Месне заједнице Нови Бечеј, у којима су били… »

Вучић и Орбан посетили Студентски дом ’’Колегијум Европа’’ у Новом Саду

Блиц 13.04.2016
Председници Влада Србије и Мађарске Александар Вучић и Виктор Орбан посетили су данас Студентски дом ’’Колегијум Европа’’ у новосадском насељу Телеп. Изградњу те установе која је отворена у новембру прошле године… »

Научио је 100 пилота да лете, али му је једна пилотска жеља остала неиспуњена

Блиц 13.04.2016
Сомборац Андрија Шил један је од најстаријих инструктора летења и већ деценијама обучава пилоте. Андрија Шил (70) има више од 2.000 летачких сати на 15 типова спортских и војних авиона, а у својој полувековној каријери… »