Извор: Србија данас/Хроника архива вести 14.04.2016

Убиство Татона! Одложен главни претрес

Србија данас 14.04.2016
Главни претрес у поновљеном суђењу навијачу клуба "Партизан" Ђорђу Прелићу за убиство француског држављанина Бриса Татона одложен је данас у Вишем суду у Београду. Наиме, ниједан од сведока се није појавио данас, а… »

Ударио гром у Калуђерици! Горели кров и зидови куће

Србија данас 14.04.2016
Снажне грмљавине у Калуђерици! Данас током снажне грмљавине у Београду око 12.30 настрадала је и једна кућа у насељу Калуђерица - гром је ударио у објекат тако да су кров и зидови су горели. Како сазнајемо, нико није… »

Ужас на Чукарици: Жена ножем избола невенчаног супруга у ходнику зграде

Србија данас 14.04.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије ухапсили су у Београду 31-годишњу жену због постојања основа сумње да је починила кривично дело насиље у породици. Осумњичена се терети да је, након краће… »

Шокантан обрт у истрази: Свекар певачице наводно пао на полиграфу?!

Србија данас 14.04.2016
Владимир Марјановић, свекар убијене певачице Јелене Крсмановић Марјановић, наводно је пао је на неким од кључних питања на полиграфу. Према речима саговорника из истраге сведочење Јелениног свекра могло би да буде кључ… »

Да ли се убица крије иза овог коментара?! У ноћи Јециног нестанка написана језива порука (фото)

Србија данас 14.04.2016
Податак који може да засени цео случај! Скоро две недеље свирепо убиство Јелене Крсмановић њеној породици, рођацима, пријатељима, полицији и грађанима Србије не да мира. Један кометар објављен на сајту портала Курир… »

Провале у врбасу: Двојица осумњичених за кривична дела

Србија данас 14.04.2016
Двојица Врбашана, од којих је један тренутно у притвору због насилничке вожње, осумњичени су за провалу у један пословни објекат. Њих двојица су у марту из неколико просторија украдили два рачунара, мобилни телефон… »

Посебно интересантна повезаност: Полиција истражује однос Јеленине свекрве и куме Вере?!

Србија данас 14.04.2016
Обрт у истрази настао је као последица сумњи да су у злочин умешани и неки чланови породице, као и да певачица није усмрћерена на насипу. Десеторица инспектора и форензичара упала су јуче пре подне у кућу породице убијене… »

Откривено шта је полиција однела у црним кесама из куће убијене певачице: Процуреле најновије информације

Србија данас 14.04.2016
Поново "пречешљан" објекат у којем је певачица (33) живела са супругом и његовом породицом. Инспектори и форензичари београдске полиције у четвртак су детаљно претресли дом убијене певачице Јелене Марјановић (33) у… »

Неочекивани обрт у истрази! Јелена је убијена на другом месту, убица скривао леш 17 сати!

Србија данас 14.04.2016
Према најновијим детаљима из истраге, тело певачице Јелене Марјановић, која је мучки убијена у суботу 2. априла са 30 удараца у главу тупим предметом од којих су два била смртоносна, највероватније је у канал на насипу у… »

Последњи чин убиства певачице - уклањање леша: Зашто је Јеленино тело бачено у оближњи канал

Србија данас 14.04.2016
"Звезду Гранда" Јелену Марјановићнаводно је убила њој блиска особа, показала је полицијска истрага. Несрећна певачица највероватније је, не слутећи шта јој се спрема, кренула да се поздрави са убицом, али ју је он напао… »