Извор: Србија данас/Региони архива вести 23.04.2016

Питање које мучи загрепчане: Да ли је неко пуцао на трамваје, или не?

Србија данас 23.04.2016
Синоћ је у Загребу око поноћи дошло до инцидента у који су била укључена два трамваја код Максимира. Наиме, према првим информацијама неко је на трамваје запуцао. Попуцала су врата на трамвају број 11 и три прозора трамваја… »

Мистериозна смрт: Испливало тело Панчевца из мора у Тивту

Србија данас 23.04.2016
Беживотно тело 61-годишњег Панчевца Мирослава Лукића, пронађено је у мору у лучици Калимањ у Тивту у четвртак у послеподневним сатима. Тело које је плутало у води, приметио је пролазник који је позвао полицију. По… »

Несрећа у Идоменију: Преминуо мигрант кога је ударио полицијски комби

Србија данас 23.04.2016
Четрдесетогодишњи избеглица кога је у понедељак случајно ударио полицијски комби у импровизованом кампу у грчком граду Идоменију код границе са Македонијом, преминуо је у болници у Солуну, саопштиле су данас грчке власти… »

Орбан: Залажем се за улазак Србије у Европску унију

Србија данас 23.04.2016
Мађарски премијер Виктор Орбан заложио се данас за проширење Европске уније, нарочито за пријем Србије и Македоније, јер ће то, како је рекао, Европи дати нову енергију. Он је у интервјуу за немачки магазин "Виртшафтсвохе"… »

Одговараће за злостављање срба у дервенти: Азра Башић ускоро пред судом БиХ!

Србија данас 23.04.2016
Босанскохерцеговачко правосуђе терети хрватицу Азру Башић за убиство Благоја Ðураша, злостављање и мучење заробљеника српске националности на подручју општине Дервента. Федерални апелациони суд САД подржао је одлуку… »