Извор: Бета видео архива вести 25.04.2016

Сарадња опозиционих странака на измени изборног закона

Бета видео 25.04.2016
БЕОГРАД - Председница ДСС Санда Рашковић Ивић је казала да су изборни процес обележиле бројне нерегуларности које су утицале на слободно опредељивање градјана и навела да су позивани фантомски бирачи, као и умрли бирачи… »

РИК: СНС 131 мандат, у парламенту и пет мањинских старанка

Бета видео 25.04.2016
БЕОГРАД - Председник РИК-а Дејан Дјурдјевић саопштио је данас је данас да ако остану овакви резултати, СНС би добила 131 мандат, СПС 30, СРС 21, по 16 мандата добили би ДС и Доста је било, а по 13 Двери-ДСС и коалиција… »

Коцијанчић: Брисел верује да ће Србија наставити европски пут

Бета видео 25.04.2016
БРИСЕЛ- Европска комисија верује да ће Србија и са новом владом наставити пут ка Европској унији, изјавила је данас у Бриселу портпаролка високе представнице ЕУ Маја Коцијанчич. На питање да прокоментарише изборе у Србиј, она… »

Обележавање Дана АНЗАК-а

Бета видео 25.04.2016
СИДНЕЈ/ОКЛАНД ЧАНАКАЛЕ– Аустралија и Нови Зеланд обележили су данас Дан Анзак-а дан сећања на борце аустралијско-новозеландског корпуса који су се борили против Отоманске империје у Првом светском рату комеморативним… »

Рашковић Ивић: Формиран тим који ће се бавити анализом изборног материјала

Бета видео 25.04.2016
БЕОГРАД - Председница ДСС Санда Рашковић Ивић изјавила је данас да су подаци РИК на основу 98,06 обрадјених бирачких места потврдили да су опозиционе листе Двери-ДСС, коалиција СДС-ЛДП и покрет Доста је било избориле место у… »

Вучић: Избори протекли у мирној и демократској атмосфери

Бета видео 25.04.2016
БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас у разговору са амабасадором Велике Британије у Београду Денисом Кифом да је задовољан што су избори у недељу протекли у мирној и демократској атмосфери… »

Ухапшени због крадје возила

Бета видео 25.04.2016
БЕОГРАД - Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је данас да је полиција ухапсила три особе због сумње да су у београдском насељу Борча покушали да украду џип ``ренџ ровер``. Ухапшени су Г. М. (34), С. А… »

Седморо убијено у самоубилачком нападу на шиитски маузолеј код Дамаска

Бета видео 25.04.2016
ДАМАСК - Најмање седам особа је убијено, а око двадесет повредјено данас у нападу аутомобилом бомбом близу чувеног шиитског светилишта Заједа Зеинаб у јужном предградју Дамаска. (покривалице)… »

Обрадовић Већ данас креће са радом наш правни тим

Бета видео 25.04.2016
БЕОГРАД - Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да већ данас „креће са радом наш заједнички правни тим и он ће, како се буде састајао, тако обавештавати јавност. Желимо да ова тематика једном за свагда буде… »

Обрадовић: Предали смо захтев РИК-у за приступ комплетногм изборном материјалу

Бета видео 25.04.2016
БЕОГРАД - Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да су ове странке јутрос предале захтев РИК-у да им дозволе приступ комплетном изборном материјалу и свим записницима, како би још једном утврдили све неправилности овог… »