Извор: 24 Сата архива вести 29.04.2016

"Да се не заборави": Плато у Новом Пазару посвећен херојима из хеликоптера

24 Сата 29.04.2016
Хероји погинули у паду војног хиликоптера прошле године, добили су плато у центру Новог Пазара. Плато се налази иза Културног центра, а на зиду те зграде је великим словима исписана порука: "Да се не заборави!" као и датум… »

Због једне грешке су је пре 10 година сахранили - али то није најгори део приче

24 Сата 29.04.2016
Витни Церак је пре 10 година доживала страшну саобраћајну несрећу заједно са пријатељицом Лауром Ван Рин. Једна је преживела и претрпела јаке повреде, а друга је остала на лицу места мртва. Будући да су обе девојке имале… »

ПАЖЊА: Ако сте овим фарбали јаја боље их баците - ОТРОВНА су

24 Сата 29.04.2016
Да бисте били сигурни да сте јаја офарбали бојом која није штетна, важно је да погледате декларацију. Уколико то нисте учинили пре фарбања, извадите кесицу из ђубрета и погледајте састав - ако ово не пише на њој сигурније… »

Џена Џејмисон подивљала: Кажњена због злостављања нове девојке свог бившег

24 Сата 29.04.2016
Некадашњи шампион "ултимат фајта" Тито Ортиз, био је у великој љубави са порно глумицом Џеном, а заједно имају двоје деце. Међутим, он сад има и нову девојку, а Џена то изгледа не прихвата тако лако. Ортиз и чувена порно… »

Промене: Твитер више није друштвена мрежа

24 Сата 29.04.2016
Корисници Твитера приметили су да је дошло до неких промена када је у питању ова друштвена мрежа. Омиљена микро-блогинг платформа полако мења правац у ком иде, па сада званичну Твитер апликацију на Апп Сторе продавнци… »

Серену Вилијамс прогласили најлепшом женом света, па је унаказили у фотошопу

24 Сата 29.04.2016
Магазин "Пеопле" прогласио је тенисерку Серену Вилијамс једном од најлепших жена света, али њени фанови су бесни због насловнице на којој је атрактивна тенисерка. Серена је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са… »

После сусрета са новом гошћом серије, Андрија ће и својој "правој Анђелки" морати да се оправдава

24 Сата 29.04.2016
Његов поглед довољно говори. Не знамо само коме ће пре морати да га објасни. Познато је да је Анђелка веома љубоморна, а да Андрија ужива кад је у женском друштву. А ево како се избезуми кад је то друштво - Наташа… »

Тристан је зарадио брдо новца продајући лимунаду, а када чујете разлог - и ви ћете пожелети да је купите

24 Сата 29.04.2016
Штанд са лимунадом Тристана Џејкобса био је прави хит. На стотине људи дошли су да подрже овај његов пословни подухват јер се иза њега није крила жеља за зарадом, већ нешто много племенитије. Тристан је уз помоћ… »

Скоро нико не може да нађе трећег јунака ове слике - ако успете добићете скривену поруку

24 Сата 29.04.2016
Ова романтична слика нови је хит на нету, а ваш задатак је да је добро погледате и нађете скривени детаљ. Ако вам успе - ваша моћ запажања је сјајна. Загрљени пар на обали језера - то је оно што сви виде. Међутим, на… »

Бизарне игрице Ким Кардашијан: Заменила фацу са својом сестром и ћеркицом

24 Сата 29.04.2016
Инстаграм звезде су полуделе за Снепчетом и мењањем лица с другим људима, па је то урадила и Ким Кардашијан. Ким је на Снепчету променила лица с многим личностима, али јој је најбоље легла фаца њене сестре Кортни… »