Извор: 24 Сата архива вести 29.04.2016

Светска елита долази у Београд, а ево и зашто

24 Сата 29.04.2016
Пролеће је доба године када све цвета, па тако и најважнија грана Србије у успону. У питању је, наравно, програмирање, а удружење програмера “ПХП Србија” ове године приређује светски догађај на домаћој сцени. Светска… »

Претужно: Отишао је на гроб своје 6-годишње ћерке и снимио овај видео

24 Сата 29.04.2016
Рику Елису у саобраћајној несрећи погинуле 6-годишња ћерка и бивша супруга. До несреће је дошло јер је мајка била у пијаном стању. Рицк у сузама објашњава да је до несреће која се одиграла 2010. дошло зато што је… »

Кућна помоћница из ноћне море: Она има посебан додатак за сок од поморанџе

24 Сата 29.04.2016
Да ли вам се некад десило да у кафићу или хотелу наручите сок од поморанџе и да једноставно има лош укус? Након овог видеа ћете се добро замислити. Један човек са Кувајта сумњао је да му кућна помоћница нешто брља око… »

Увек је уз оца, али... Знате ли како изгледа син Емира Кустурице?

24 Сата 29.04.2016
Стрибор Кустурица, син нашег славног редитеља, има 37 година, музичар је и композитор и - вероватно га нисте провалили на свим оним фоткама са Кустендорфа. Дуња Кустурица кренула је очевим стопама када је реч о филму, а… »

Два знака којима мај доноси љубавне катастрофе

24 Сата 29.04.2016
Мај ће бити месец емотивне нестабилности за све знакове, али већина њих ће успети да се избори за своју љубав. Ова два, додуше, много теже. БЛИЗАНЦИ Доста је компликовано, са Марсом, који је ретроградан и са Сатурном у… »

Алармантно: Болести 19. века су се вратиле у Србију и претња су целом свету!

24 Сата 29.04.2016
Шуга, шарлах и велики кашаљ - давно заборављене болести за које се веровало да су потпуно искорењене - поново се јављају у Србији. Епидемиолози и инфектолози упозоравају да нам се враћају старе болести и да је то велика… »

Глумац из омиљеног филма вашег детињства осуђен за силовање девојчице

24 Сата 29.04.2016
Камерон Тор, глумац најпознатији по улози у филму “Парк из доба Јуре”, осуђен је на шест година затвора јер је силовао тринаестогодишњу девојчицу. Пре две године Камерон је оптужен да је 2009. године сексуално… »

Сајси је песму "Помози Боже" темпирала баш на Велики петак, а верници ће се шлогнути кад чују текст

24 Сата 29.04.2016
Контроверзна реперка Сајси МЦ је избацила нову песму под насловом "Помози Боже". Гле, случајности - баш на Велики петак. Песма је сва у двосмисленим римама, обојеним сексуалном конотацијом, а Сајси у споту провокативно плеше у… »

Дупла радост: Сара Јо гола у новом споту!

24 Сата 29.04.2016
Певачица Сара Јо већ неколико месеци привлачи пажњу најавама нове песме "Пробај" на свом Инстаграм налогу, која никако да угледа светлост дана. Наиме, Сара већ неко време објављује стихове своје песме, а зарад новог спота… »

Погледајте добро ова лица. Оно што видите одређује каква сте особа!

24 Сата 29.04.2016
Мозак је невероватан! Обликује се, мења и прилагођава, чак је могуће да један центар преузме улогу другог. Али, временом, мозак се специјализира, а ту велику улогу играју стране мозга. Како бисте сазнали у чему је ваш мозак… »