Извор: Свет архива вести 29.04.2016

Душица урадила тест за трудноћу, ево какав је резултат! (видео)

Свет 29.04.2016
Душица Грабовић је коначно сазнала да ли ће на свет донети дете манекена Филипа Ђукића, са којим је водила љубав на сеоском имању у Лисовићу. Ђукић јој је данас донео тест за трудноћу који је послала Задруга, а Душица… »

Поносна мама: Ово је прва фотографија ћерке Јоване Пајић! (фото)

Свет 29.04.2016
Певачица Јована Пајић и њен супруг и колега Александар Сале Цветковић пре 10 дана постали су по други пут родитељи, о чему је Свет први писао, а сада је поносна мама објавила и прву бебину фотографију. Јована је на свет… »

Бати Живојиновићу позлило, смештен у болницу

Свет 29.04.2016
Велимир Бата Живојиновић, ветеран југословенског глумишта, пре неколико дана завршио је поново у болници. Морао је, како се наводи, хитно да буде хоспитализован због погоршања здравственог стања. Легендарни глумац ће, како… »

Скандал на аеродрому у Франкфурту због Зорице и Кемиша, лет каснио сат времена!

Свет 29.04.2016
Неко им је сео на места. И, шта је требало да раде? Да направе скандал, шта друго! Пун авион, сви седе и чекају, а Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш не дају да авион полети… Њих двоје увек скрећу пажњу на… »

Инцидент једва спречен: Цеца и Гога се отимале око ножа! (видео)

Свет 29.04.2016
Због кухињских послова, Гога Алексић и Цеца Јовановић ушле су у жестоки сукоб који је могао да има катастрофалне последице. На срећу, до тога није дошло. Наиме, Цеца и Гога већ данима нису у добрим односима, па користе… »

Преселе му шале: Змај се умало удавио! (видео)

Свет 29.04.2016
Нешто што је почело као шала у “Паровима” умало се претворило у нешто много горе, а Змај се умало удавио када су га умотали у тепих и бацили у базен. Ово није први пут да Илија учествује у оваквим “шалама”, али… »

Вратио се код родитеља у Суботицу: Слоба Васић отишао из Београда због Хелене?!

Свет 29.04.2016
Звезда “Гранда“ Слободан Васић пре нешто мање од месец дана раскинуо је везу са Хеленом, ћерком Милана Топаловића Топалка, и одлучио да живот промени из корена. Прво што је урадио јесте да је променио адресу… »

Емини Јаховић преминуо пријатељ, певачица неутешна (фото)

Свет 29.04.2016
Емина Јаховић остала је без великог пријатеља Хикмета Артана. Она је ову тужну вест поделила са пратиоцима на свом Инстаграм профилу, где се од њега опростила емотивном поруком. “Драг човек, брат Хикмет. Душа ми се цепа… »

СЦАНДАЛ! доноси: Ана Николић пева и стрејт и геј популацији!

Свет 29.04.2016
Нови албум поп звезде Ане Николић под називом „Лабилна“ угледаће светлост дана 12. маја. Текстови песама алудирају на бројне контроверзне, а једна од оних која ће сигурно изазвати огромну пажњу је насловна нумера… »

Погледајте како су даме са естраде офарбале јаја за Ускрс (фото/видео)

Свет 29.04.2016
Поред тога што брину да увек добро изгледају, оне су и праве домаћице у кући. На Велики петак су, као и сви верници, офарбале јаја. Код њих преовладава црвена боја али и мноштво детаља. Сека Алексић је свој трпезаријски сто… »