Извор: БизЛифе/Економија архива вести 06.05.2016

Зоран Кесић за БИЗЛифе: Успех у животу је када се не стидиш онога што радиш (видео)

БизЛифе 06.05.2016
Зорана Кесића, аутора емисије „24 минута“, ухватили смо „на препад“. Зато смо га питали све и свашта, а ово је „микс“ онога што нам је одговорио. Теме су биле млади у Србији, успех, његова емисија „24 минута“… »

Варуфакис у тед говору о лицемерном свету и парадоксу близаначких врхова

БизЛифе 06.05.2016
Фото: ТЕД/Принтсцреен Да ли се питате зашто политичари нису оно што су некад били, зашто се владе чине неспособним да реше стварне проблеме? Економиста Јанис Варуфакис (Ианис Вароуфакис), бивши министар финансија Грчке… »

ККР задовољан досадашњим инвестицијама у Србији

БизЛифе 06.05.2016
Фото: бета Премијер Србије Александар Вучић разговарао је са представницима америчког инвестиционог фонда ККР о стању српске економије, споразуму са Међународним монетарним фондом и новим инвестицијама, саопштила је Влада… »

Матијевић: Ако део бизниса продам Тенису, купујем ПКБ

БизЛифе 06.05.2016
Власник Индустрије меса “Матијевић, Петар Матијевић за Б92 каже да ће уколико део компаније прода Тенису, новац уложити у београдски ПКБ. На питање шта би урадио са новцем од евентуалне продаје немачкој кланичној… »

Слика дана: Тома добио нову диплому

БизЛифе 06.05.2016
Фото: Бета, Милош Мишков Председник Томислав Николић примио је данас амбасадора Кине у Србији Ли Манцанга у Председништву Србије у Београду. Напомена: Наслов је наравно шала. Извор: БИЗЛифе, Бета Фото: Бета, Милош Мишков… »

Фасхион Парк опет проглашен за најбољи оутлет центар у Југоисточној Европи

БизЛифе 06.05.2016
Фасхион Парк Оутлет центар Инђија проглашен је за најбољи аутлет центар у Југоисточној Европи на 11. годишњој додели награда за некретнине одржаној у Букурешту. Једанаеста годишња СЕЕ додела награда, у организацији… »

Грчка стала на 3 дана

БизЛифе 06.05.2016
Фото: Бета/АП Јавне службе у Грчкој обуставиле су данас рад, пошто су запослени започели тродневни генерални штрајк због нових мера штедње које најављује влада. Синдикати су прогласили 48-часовни штрајк који почиње… »

Вучић обећао помоћ Петници

БизЛифе 06.05.2016
Премијер Александар Вучић обећао је данас помоћ Владе Србије која би обезбедила несметани рад Истраживачке станице Петница и затражио од представника тог центра унапредјење њиховог рада. Како се у саопштењу наводи… »

Пошта Србије отвара поштанску банку

БизЛифе 06.05.2016
Директор Поште Србије Милан Кркобабић изјавио је у Нишу да то јавно предузеће припрема отварање поштанске банке. „Број поштанских испостава који ће се ускоро изједначити са бројем експозитура свих пословних банака у… »

РИК објавио коначне резултате избора

БизЛифе 06.05.2016
Фото: Бета, Милош Мишков Републичка изборна комисија објавила је у четвртак увече коначне резултате ванредних парламентарних избора у Србији, према којима ће своје представнике у новом скупштинском сазиву имати 12 изборних… »