Извор: Хот спорт архива вести 09.05.2016

Из топовог угла: Дунгини анонимуси освајају Америку

Хот спорт 09.05.2016
Сигурно се сећате хита “Луди летњи” плас који је прославио Фламингосе. Нешто слично очекује нас у месецима који долазе. У јуну стартује Копа Америка у САД (први пут ван територије Јужне Амеике), следи ЕУРО у Француској… »

Немања Михајловић: Не размишљам о игрању за репрезентацију…

Хот спорт 09.05.2016
Михајловић има иза себе сезону за памћење, а након меча против Вождовца може да дода још један гол на свој салдо: – Срећан сам због гола. Значи ми много за самопоуздање, а желим то да поновим и у среду у финалу Купа… »

Револуција на помолу: НБА стиже на Балкан!

Хот спорт 09.05.2016
Ако је судити по речима Драгана Бокана, председника Јадранске лиге, затворена АБА лига је сасвим реална опција: – Клубови намеравају да играју затворену лигу, уколико ФИБА и Евролига не пронађу решење. Клубови су власници… »

ИФАФ лига шампиона: Победа Вукова за наду у чудо

Хот спорт 09.05.2016
Екипа Вукова савладала је Вулвсе у другом колу ИФАФ Лиге шампиона, групе Центар, чиме су дошли до скора од једне победе и једног пораза. Како би се пласирали даље, Вуковима је неопходно да тим из Будимпеште у последњем колу… »

Марез смирује страсти: Остајем у Лестеру

Хот спорт 09.05.2016
Марез је за 500.000 евра дошао из Авра у редове Лестера, а ове године је тим предводио до титуле шампиона. Сјајне партије привукле су пажњу многих великана, али Марез не планира да иде из Лестера, рекао је новинарима… »

Миодраг Божовић о тиму који је наступио против Олимпијакоса

Хот спорт 09.05.2016
– Није ми било јасно због чега се причало какав је Звезда тим извела против Војводине, шта је требало да вечерас изведемо неки ‘леви тим’, па да изгубимо?… »

Времеплов: Тако је Џајић понизио Реалову звезду (видео)

Хот спорт 09.05.2016
Те мартовске вечери Црвена звезда је савладала велики Реал са 2:0, а затим на пенале прошла у полуфинале Купа победника купова. Али, тај 19. март 1975. вероватно не би био то што јесте, да није било дуела који је касније много… »