Извор: Домино магазин/Забава архива вести 31.05.2016

Венчаћете се са погрешном особом

Домино магазин 31.05.2016
Али то и није битно. И поред свих напора, људи заврше у браку са погрешном особом, тврди психолог Алаин де Боттон. Али то и није битно. Ево зашто. Де Боттон каже како су бракови раније настајали из различитих али много… »

Руски пар усвојио медведа

Домино магазин 31.05.2016
И већ 23 године живе заједно. Ово на слици је Степан. Руски медвед кога су усвојили Јуриј и Светлана Пантелеенко. Виев пост он имгур.цом 
Пре 23 године, пронашли су га у шуми. Био је напуштена беба у лошем стању. Однели… »

Како настају црне рупе

Домино магазин 31.05.2016
Најзад откривено? Изгледа да су научници ближе коначном одговору на питање које их одавно мучи – како настају црне рупе? Нова теорија указује да оне заправо нису остаци мртвих звезда већ да се стварају распадањем облака… »

Патике само за месождере

Домино магазин 31.05.2016
Вегани ће бити очајни. Најзад можете да купите патике са принтом меса. Да, живог, свежег меса за пљеке рецимо. И то у верзији Нике СБ Дунк Хигх. Модел се зове Рав Меат и цела патика је сласно црвено-бела. Као пљека спремна… »

Интел има нови сулуди процесор за ваш рачунар

Домино магазин 31.05.2016
Само мало је скупљи. Рачунар вам није довољно брз? Интел има идеју. Њихов нови и7 процесор би требало да буде довољан. Рецимо зато што нови Екстреме Едитион процесор има чак 10 језгара. И свако ради на 3.5 ГХз Као и актуелни… »

Обавештајци у биоскопима од 30. јуна

Домино магазин 31.05.2016
Комедија коју бисте могли и да видите. Дваине Јохнсон и Кевин Харт играју главне улоге у комедији Обавештајци. Прича прати некада малтретираног штребера који је постао смртоносни ЦИА агент (Џонсон), који се враћа кући због… »

Баш драматична реклама

Домино магазин 31.05.2016
За нешто скроз обично. Ево доста драматичне рекламе из Литваније. И то за ЛМТ интернет понуду за фирме. Креативу је урадила агенција ДДБ. Епски, шта рећи:… »

Највећом нацијом на свету влада ДИКТАТОР

Домино магазин 31.05.2016
А и ви сте њен становник. Петер Сунде, један од оснивача Пирате Баиа сматра да је Фацебоок данас највећа нација на свету. А њом влада диктатор. Наравно у питању је Марк Зуцкерберг. Сунде је на ИТ конференцији у Амстердаму… »

Варцрафт – Почетак

Домино магазин 31.05.2016
Из студија Легендари Пицтурес и Универсал Пицтурес стиже „Варцрафт – Почетак“, епска авантура о сукобу насталом због судара светова заснована на светском феномену Близзард Ентертаинмента. Мирно царство Азерота стоји на… »

Гоогле и Леви’с направили паметну јакну

Домино магазин 31.05.2016
Гоогле и Леви’с имају чиме да се похвале. Направили су први паметну јакну, пре свега за бициклисте, али изгледа да је то правац и за будућност. Гоогле је искористио Јацqуард технологију коју су убацили у јакну од тексаса. А на… »