Извор: Мјуз невс/Забава архива вести 31.05.2016

Детаљи о новом албуму Ника Кејва

Мјуз невс 31.05.2016
Ницк Цаве анд тхе Бад Сеедс албум пратиће и филм. Прошло је три године од како су Ницк Цаве анд тхе Бад Сеедс избацили албум Пусх Тхе Ски Аваи. Краљ меланхолије и његов пратећи бенд спремили су нови материјал. Албум под… »

Цалвин Харрис раскинуо са Таилор Свифт

Мјуз невс 31.05.2016
А појавила се нова његова песма са ОнеРепублиц. Цалвин Харрис се опоравља након саобраћајне несреће. Испоставља се да су повреде нешто теже него што се прво очекивало. На неким папарацо фотографијама, види се да му је… »

Гвен Стефани и Блаке Схелтон чекају бебу

Мјуз невс 31.05.2016
Тако кажу трачеви. Гвен Стефани наставља промоцију албума Тхис Ис Вхат Тхе Трутх Феелс Лике. Након визуелизација за синглове Усед То Лове Иоу и Маке Ме Лике Иоу, стигао је и за Мисери. Иако покушава да воденицу окрене на ту… »

деадмау5 објавио траку након две године

Мјуз невс 31.05.2016
Не рачунамо оно ситно по Соундцлоуду. Данас је ЕДМ једна од најисплативијих индустрија на свету. Тешка је скоро 7 милијарди. Иако је то раст од само 12% у односу на 2013. годину, очигледно је да се карте за фестивале продају… »

Тужан повод за нову музику од Феист

Мјуз невс 31.05.2016
Посвестила песму Горду Довниу. Последњи албум Леслие Феист избацила је још 2011. године. Знамо да ради на новом материјалу, а сада се коначно огласила, поводом који не би требало да нас радује. Њен колега, Горд Довние, познат… »

Кад је Здравко био Дравцо

Мјуз невс 31.05.2016
Срећан му рођендан! Здравко Чолић велика је звезда југословенске музике, али током седамдесетих покушавао је да се пробије и на глобално тржиште. Један од синглова које је објавио под именом ДРАВЦО, зове се И'м Нот а Робот… »

Концерт Немање Радуловића

Мјуз невс 31.05.2016
Београдска Филхармонија најављује нову сезону. Од сутра, 1. јуна, у продају крећу карте за нове концертне термине у наредној сезони Београдске филхармоније. Уочи наступа са Немањом Радуловићем у чувеној Сали Чајковски у… »

Посведочимо колико је страва нова песма Кати Перри

Мјуз невс 31.05.2016
Прво јој хаковали Твитер профил, па ликовали песму. Краљица Твитера је хакована! Те ситуације некада се испоставе лакшим него што је очекивано, али са друге стране... сумњамо да је све то случајно. Кати Перри лагано креће у… »

Лајко Феликс у Барутани

Мјуз невс 31.05.2016
"Ђавољи виолиниста" пред београдском публиком. Једна од највећих звезда етно и ворлд мусиц звука са ових простора, Лајко Феликс, наступа 12. јуна у Барутани. Оно што овог виртуоза издваја од других је сопствени начин… »