Извор: Мондо/Друштво архива вести 31.05.2016

Од сутра кише и град! Чувајте се грома

Мондо 31.05.2016
Ако су вас забринуле озбиљне најаве о невремену са грмљавином и градом које прети Србији, о којима пишу медији последњих дана, прочитајте шта о томе кажу метеоролози, као и на који начин да се заштите... Фото… »

Награђен нишки полицајац херој! Фото

Мондо 31.05.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић новчано је наградио херојски чин полицајца Полицијске управе у Нишу Жарка Стојковића, који је у ноћи између 25. и 26. маја, спасао сигурне смрти двојицу младића из… »

Истраживање: Против ЗСО 94 одсто Албанаца

Мондо 31.05.2016
Око 94 одсто косовских Албанаца и припадника других националних мањина, осим Срба, против је формирања Заједнице српских општина, показало је истраживање "Пулс јавности" на Косову које је објавио УНДП. Фото: Гуливер/Гетти… »

Крај школе за осмаке и матуранте стручних школа

Мондо 31.05.2016
За мале матуранте основних школа и матуранте средњих стручних школа, према календару образовно- васпитног рада, данас се завршава школска година. Матуранти гимназија распустили су се 24. маја, док се школска година за… »

Чувајте се! Сезонски послови могу бити...

Мондо 31.05.2016
Летњи период је време за сезонске послове који могу да буду само параван за криминалне радње. Фото: Гуливер/Гетти/Тхинкстоцк На то су данас упозориле саговорнице Тањуга уз подсећање да је прошле године индентификовано укупно… »

Сва деца у Београду биће чланови библиотеке!

Мондо 31.05.2016
Представници предшколских установа Београд потписали су данас споразум о сарадњи са Библиотеком града Београда у оквиру акције "Читајте - од књиге се лепше расте". Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Акција подразумева да… »

Хорор код Ниша: Напала га шарка!

Мондо 31.05.2016
Мушкарца старог 72 године из Новог Села код Ниша ујела је змија шарка. Фото: иоутубе/принтсцреен Он се успешно опоравља на Клиници за инфективне болести нишког Клиничког центра, потврдио је данас за агенцију Бета директор… »

СКОЈ не да Димитрија Туцовића!

Мондо 31.05.2016
Неколико чланова Савеза комунистичке омладине Југославије (СКОЈ) протестовало је данас на Тргу Славија у Београду због премештања споменика и посмртних остатака Димитрија Туцовића. Фото: Мондо/Горан Сивачки Славија, сквер… »

Ништа од оптужнице против Космајца

Мондо 31.05.2016
Први основни суд у Београду одбио је оптужни предлог против Драгослава Космајца којим се терети за пореску утају. Фото: Принтсцреен/Иоутубе "У поступку претходног испитивања оптужног предлога поступајући судија је одбио… »

Помоћ за ратне војне инвалиде квадриплегичаре

Мондо 31.05.2016
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, определиће новац да сваки квадриплегичар, ратни војни инвалид (РВИ), добије најсавременија "ксено колица", изјавио је министар Александар Вулин. Фото: Тањуг… »