Извор: Политика/Политика архива вести 21.06.2016

Жандармерија добила оклопна возила

Политика 21.06.2016
У полицијском наставном центру у Макишу је МУП-у Србије, у присуству премијера Александра Вучића, предато 20 борбених оклопних возила домаће производње. Том приликом припадници Специјалне антитерористичке јединице (САЈ)… »

Небојша Стефановић: Кецман је лоше радио

Политика 21.06.2016
Оцена министра полиције уследила шест дана после смене начелника београдске УКП, који је на ту функцију дошао 2015. године по препоруци првог човека МУП-а. „Драган Кецман је смењен јер је лоше обављао посао”, објавио је… »

Мировић преузео дужност од Пајтића

Политика 21.06.2016
Нови Сад – Нови председник покрајинске владе, напредњак Игор Мировић, преузео је дужност од демократе Бојана Пајтића, који је на челу владе Војводине био последњих 12 година. Дан након Мировићевог избора у Скупштини… »

Вучић допутовао у дводневну посету Швајцарској

Политика 21.06.2016
БЕРН - Председник владе Србије Александар Вучић допутовао је у дводневну посету Швајцарској где се састао са председником те земље Јоханом Шнајдер - Аманом. Како је саопштила владина Канцеларија за сарадњу са медијима… »

Косјерић: Штета милионска, комисије на терену

Политика 21.06.2016
КОСЈЕРИЋ – Комисије за процену штете, други дан обилазе сва места у Косјерићу која су претрпела разне врсте оштећења услед невремена које је у недељу поподне захватило ту општину. Председник општине Косјерић Милијан… »

Удар на Дијану или Ивицу

Политика 21.06.2016
Је ли физички напад чланице главног одбора социјалиста Иване Петровић на председницу извршног одбора Дијану Вукомановић само симптом дубљих подела у тој партији. Када и увек одмерена Дијана Вукомановић одлучи да гласно… »

Тестирање протокола на сусрету председнице и премијера

Политика 21.06.2016
Вучић је де факто председник владе и човек који има највећу политичку моћ у Србији, а Китаровићева је центар политичке одговорности и моћи, каже председник Српског националног већа Милорад Пуповац. Како се десило да се… »