Извор: Телеграф/Београд архива вести 21.06.2016

Саниран квар у "Макишу": Уместо сутра у седам, Београд добија воду вечерас до 23 часа!

Телеграф 21.06.2016
- Захваљујући брзој реакцији екипа ЈКП "Београдски водовод и канализација” квар, чије је отклањање било предвиђено до сутра у седам часова, саниран је већ данас у раним поподневним часовима - каже градски менаџер… »

Весић: Ребалансом буџета враћамо дуг претходне власти од 68 милиона евра и улажемо у нове пројекте

Телеграф 21.06.2016
Према речима градског менажера, радиће се потпуна реконструкција четири пијаце, Теразијски плато, трамвајска пруга преко Моста на Ади, а новац за ове пројекте обезбеђен је новим ребалансом буџета. Ребалансом градског… »

САД смо најјача полиција у региону: Вучић присуствовао предаји специјалних борбених оклопних возила на Макишу! (видео)…

Телеграф 21.06.2016
У Наставном центру Министарства унутрашњих послова "Макиш" извршена је примопредаја 20 нових возила, Вучић најавио да ће до краја године бити набављено још шест за војску и још толико за полицију. Премијер Александар… »

Пола Београда данас без воде: Ево и који делови тачно!

Телеграф 21.06.2016
Без воде ће остати општине Палилула, Раковица, Чукарица, Сурчин и Вождовац, а остали делови града ће или повремено остајати без ње или ће имати смањен притисак. Због хаварије која се јуче догодила у производном погону… »

Зорана Михајловић отворила пословницу компаније Фли Фли Травел у Београду! (фото)

Телеграф 21.06.2016
За ово кратко време, компанија је проширила своје пословање и на територију Европске уније отворивши пословницу у Аустрији, Хрватској и Словенији, а успех компаније потврђују многобројна домаћа и међународна признања… »

Да ли је ово могуће? Невероватна слика из аутобуса обишла Србију! (ФОТО)

Телеграф 21.06.2016
Била монтажа или не, ова слика обишла је целу Србију, и никога није оставила равнодушним. На друштвеним мрежама појавила се крајње невероватна слика аутобуса пуног воде, и запалила интернет. Наиме, током невремена које је… »

Пијаца "Земун" у новом руху (фото)

Телеграф 21.06.2016
Плато пијаце "Земун" добија нови изглед, обзиром да је на Масариковом тргу завршен други део прве фазе уређења пијачног платоа. Радови су обухватили поплочавање око 2 000 м2 пијачног платоа, док ће се у трећем делу… »