Извор: Свет архива вести 17.07.2016

Саша Поповић условио победника: Тек када дипломираш добићеш албум!

Свет 17.07.2016
Ибро Бублин (17) из Сарајева победник је десете сезоне “Звезда Гранда“. Младом Сарајлији стручњаци предвиђају велику каријеру, али ће снимање албума морати да причека неколико година, док не заврши бар средњу школу… »

Скинула краља с трона: Ружица Вељковић је победник четврте сезоне ријалитија Парови! (фото/видео)

Свет 17.07.2016
Након десет месеци свакодневог емитовања, четврта сезона ријалитија Парови вечерас је и званично завршена. Победник четврте сезоне ријалитија Парови је Ружица Вељковић! Другопласирани је Гастоз! Ненад Маринковић Гастоз… »

Ружица Вељковић поручила хејтерима: Моја победа у “Паровима” намештена? Пољубите ме у г**у!

Свет 17.07.2016
Ружица Вељковић победница је четврте сезоне ријалитија “Парови”. Бивша моделсица се након проглашењу захвалила свима који су је подржавали, а јутрос се на друштвеним мрежама обратила и свима онима који тврде да је… »

Неће више у жири! Харис Џиновић: Доста је било, не враћам се у “Пинкове звезде”

Свет 17.07.2016
Нову сезону “Пинкових звезда” гледаћемо у новом саставу жирија. После две године, петорка коју су чинили Харис, Цеца, Мирослав, Марина и Бора се разишла! Харис Џиновић потврдио је да неће обновити уговор са… »

Памтимо је као лепу Лину из “Будве на пјену…”, ево како сада изгледа Милена Марић (фото)

Свет 17.07.2016
Продуценткиња и једна од глумица прве и друге сезоне серије “Будва на пјену од мора” Милена Марић својом харизмом и лепотом оплчинила је многе мушкарце широм бивше Југославије где се емитовала ова серија. Атрактивна… »

За њу није крај ријалитија! Далила: Мисила сам да ћу бити водитељка, али… (видео)

Свет 17.07.2016
За Далилу Морено нема одмора од ријалитија, будући да се након само 24 сата на слободи, одмах враћа у игру. Наиме, тек што су се завршили Парови у којима је Далила освојила 13. место и освојила 1.000 евра, враћа се на исто… »

Био сам вук самотњак… Богдан Диклић проговорио о односу са бившом супругом

Свет 17.07.2016
Славни глумац Богдан Диклић открио је у каквим је односима са бившом супругом Дијаном Маројевић и колико често виђа њихову ћерку Софију. Диклић се пре годину дана развео од глумице и професорке на Факултету драмских… »

Јелена Голубовић проговорила о трудноћи: Једва чекам да постанем мама!

Свет 17.07.2016
Победница седме сезоне ријалитија Фарма, Јелена Голубовић, отворено је говорила о трудноћи и заснивању породице. Наиме, Јелена не крије да жељно ишчекује принову и да је спремна за улогу мајке. “ Мој изабраник и ја радимо… »

Јелена Крунић: Нисам макро и ужасавам се проституције! Немам порнић, а била сам домино дама!

Свет 17.07.2016
Јелена Крунић гостовала је код Марије Лазић у Госсапп-у и шокирала својим изјавама! “Први пољубац сам имала са Банетом Мојићевићем, прву озбиљну везу са Владом Матовићем, а невиност сам изгубила са 18 година”, без… »

Дечко је мало нервозан: Костадин Терзић гађао новинара телефоном у главу?

Свет 17.07.2016
Син Звездана Терзића напао је синоћ на концерту Дина Мерилина у Суботици новинара телевизије Пинк. Наиме, новинару Немањи Вујичићу је Костадин Терзић, син генералног директора Црвене Звезде, отео мобилни телефон и гађао га… »