Извор: Југмедиа архива вести 20.07.2016

ЕТНО ГЛАМУР: Новинарке носиле хаљине са мотивима пиротског ћилима

Југмедиа 20.07.2016
ПИРОТ – Новинарке из пиротских локалних медија синоћ су у улози манекена на модној писти представиле атрактивне и фасцинатне хаљине и тунике са мотивима магичних пиротских ћилма. Била је то модна ревија новинарке РТС-а из… »

Напредњаци се ограђују од изјаве градоначелника Ниша да бира сараднике по лепоти

Југмедиа 20.07.2016
НИШ – После не баш малог политичког потреса у Нишу изазваног изјавом новог градоначелника Дарка Булатовића да сараднике бира по изгледу, врх СНС-а саопшптио је да „не стоји иза оваквог става”. Председник Извршног… »

Опљачкао па запалио кућу

Југмедиа 20.07.2016
НИШ – Полиција у Нишу ухапсила је А. Ј. (35) из околине Нишке бање због оправдане сумње да је извршио кривично дело изазивања опште опасности и тешке крађе. Он је, према првим информацијама из истраге, најпре обио… »

ПОГЛЕД ИЗНУТРА Сваког пса иза ових жица прати тужна животна прича

Југмедиа 20.07.2016
ЛЕСКОВАЦ – На парцели од око 20 ари на периферији Лесковца, две жене брину се о чак шездесет напуштених и болесних паса. Било каква помоћ би им итекако добродошла. У прихватилишту ради Дијана Тричковић. Поред свих… »

Валсотиначко море: Уживајте у купању – вода чиста, спасиоци виспрени!

Југмедиа 20.07.2016
ВЛАСОТИНЦЕ – Вода на језеру код бране у Власотинцу хигијенски је исправна за купање, рекреацију и спортове на води, потврдила је анализа Завода за заштиту здравља у Лесковцу. „Власотиначко море“ спремно дочекује… »

УЖАС Осумњичен да је насмрт пребио оца

Југмедиа 20.07.2016
ВЛАСОТИНЦЕ – Седамдесетогодишњи Миливоје Стојановић из села Конопница преминуо је од тешких повреда које му је, како се сумња, у тучи нанео син Часлав (44), сазнаје Југмедиа. До свадје измедју оца и сина дошло је синоћ… »

СТРАХОТА! Младић који је избо лебанчанина ножем најављује нови покољ на Фејсбуку

Југмедиа 20.07.2016
ЛЕБАНЕ – Ножем сам га избо имао је срећу, а следећи ће се пронаћи сам чим будем видео слободу макар на један дан – написао је на свом Фејсбук профилу младић који прошле ноћи избо ножем Лебанчанина у препуном кафићу… »

Избо младића ножем у кафићу, претходно то најавио на Фејсбуку

Југмедиа 20.07.2016
ЛЕБАНЕ – Након кратке свађе и туче у лебанском кафићу „Трон“, ноћас сат времена после поноћи, младић из овог места избо је ножем свог суграђанина који је због нанетих повреда пребачен у Клинички центар у Нишу… »

Сат кула у Врањској Бањи од сада под ингеренцијом ТОВ

Југмедиа 20.07.2016
ВРАЊЕ – Туристичкој организацији града Врања, одлуком градских већника , биће додељене просторије такозване Сат куле у Врањској Бањи , због потреба несметаног обављана послова који су им додељени, рекао је данас… »

Градоначелник Врања у гостима код градоначелника Лесковца

Југмедиа 20.07.2016
ЛЕСКОВАЦ – Делегација Града Врања предвођена новоизабраним градоначелником Слободаном Миленковићем посетила је данас Лесковац и том приликом одржала радни састанак са градоначелником Гораном Цветановићем и представницима… »