Извор: Стори/Забава архива вести 12.09.2016

Удала се само једном, а имала је чак 6 венчаница: Овако је изгледало гламурозно венчање Секе Алексић о коме естрада и…

Стори 12.09.2016
Фолк звезда и њен супруг Вељко Пиљкић прославили су шесту годишњицу складног и хармоничног брака, а њихово раскошно свадбено весеље је дан који ће им заувек остати у прелепом сећању. Сека Алексић и њен животни… »

Мајка Владе Георгиева открила детаље: Владо је плакао када је видео Софију!

Стори 12.09.2016
Мајка кантаутора Владе Георгиева, Борка, не крије радост што је пре два дана постала бака, када се певачева девојка Милица Самарџија породила и на свет донела ћеркицу Софију. Певачева мајка поносно каже да јоје се син… »

Гала концерт за још један почетак: Свечано отварање позоришне сезоне Српског народног позоришта

Стори 12.09.2016
Отварање сезоне један је од најлепших и најзначајнијих догађаја у животу једног позоришта. Ову, 156. сезону, Српско народно позориште отвориће у сарадњи са Војвођанским симфонијским оркестром који отвара своју 6. сезону… »

Ево шта се дешава женама које немају редован секс!

Стори 12.09.2016
Некада давно се веровало да жене које немају активан сексуални живот пате од хистерије. Ова теорија је касније одбачена, али се много говори о томе како редован сексуални живот доприноси добром физичком и менталном здрављу… »

Добитник Златног лава у дистрибуцији МЦФ МегаЦом Филма

Стори 12.09.2016
Дистрибутерска кућа МЦФ МегаЦом Филм обезбедила је права на дистрибуцију шест остварења која су освојила најзначајније награде на престижном међународном филмском фестивалу у Венецији. Филипинска драма Тхе Воман Вхо Лефт… »

Ћерка Жељка Митровића сама гради свој успех: То што сам Жељкова ћерка неће утицати на моју каријеру

Стори 12.09.2016
Има 25 година, студира на факултету у Њујорку, а снимила је филм у Србији. Сандра Митровић је ћерка телевизијског мага, али јој то не значи много. То што сам Жељкова ћерка неће претерано утицати на моју каријеру, с… »

Маке-уп лекција Светлане Цеце Ражнатовић: Ево шта вам је потребно за савршен изглед (ФОТО)

Стори 12.09.2016
Она у свакој прилици изгледа савршено, а сада знамо њену тајну. Светлана Цеца Ражнатовић открила је истину о шминкању и лепоти коју ћете одмах применити. Светлана Цеца Ражнатовић приватно, када није пред камерама, воли… »

Трудноћа јој је донела жељену трансформацију: Овако изгледа Данијела Врањеш када набаци килограме (ФОТО)

Стори 12.09.2016
Прелепа глумица очекује принову у 42. години, а недавно је са својим обожаваоцима поделила како тренутно изгледа. Прелепа плавокоса глумица ужива у својим трудничким данима, а тренутке најлепшег ишчекивања често дели са… »

Венчали су се тајно и развели након само годину дана: Мерима Његомир потврдила гласине!

Стори 12.09.2016
Мерима Његомир (62) развела се од Драгољуба Марковића (55), власника „Крмиво продукта“. Уредница народних редакција музичке продукције РТС и ПГП иселила се из куће у којој је годину и по дана живела с Марковићем и… »

Због детета је жртвовала каријеру, а сада је спремна за нове победе: Након дуге паузе Оља Карлеуша изгледа боље него икад…

Стори 12.09.2016
Њени многобројни обожаваоци уживају у њеној новој песми, а Оља Карлеуша се успешно изборила са свим препрекама. Певачица је одлучила да се повуче са сцене како би се посветила породици. Оља Карлеуша свој први албум… »