Извор: Стори/Забава архива вести 12.09.2016

Зато је Џуниор Џек савршен мушкарац за Кају: Рођенданско изненађење које лепа певачица никад неће заборавити (ФОТО)

Стори 12.09.2016
Белгијски ди-џеј изненадио је своју супругу на феноменалан начин поводом њеног 33. рођендана. Славни ди-џеј одвео је Кају на Ибицу, а журка је приређена у популарном кафићу. Каја Остојић новом одлуком шокирала фанове… »

Све је слађе и лакше у друштву најмилијих: Овако се Наташа Беквалац спрема за улогу Драге Машин (ФОТО)

Стори 12.09.2016
"Новосадска барбика" тренутно припрема своју прву драмску улогу, коју ће играти у мјузиклу "Тајна Црне руке", а у томе има једног веома важног помагача. Док чита сценарио за представу којом ће отворити ново поглавље у својој… »

Галерија која вреднује савремену уметност: Ваша омиљена дела су коначно свима доступна!

Стори 12.09.2016
Нешовић Фине Артс галерија угостила је изложбу Тхе Финест Сербиан Цонтемпорари Арт Инитиативе – Иницијатива за српску савремену уметност, у оквиру манифестације 24 Хоурс оф Елеганце у згради Геозавода. На изложби су… »

ТАЛИЈА - 8 МИНУТА О ЉУБАВИ: Зашто се плашимо промена?

Стори 12.09.2016
Промене су готово увек добре по нас. Упркос томе многи људи ипак зазиру од њих. Колико пута сте због неке промене у животу стрепели, а потом се испоставило да је то било нешто најбоље што је могло да вам се деси? У разговору… »

Ледени изазов је прошлост: Друштвене мреже је запалио нови тренд - и само највеће фаце могу да га изведу! (ФОТО)

Стори 12.09.2016
Познати широм света су полудели за изазовом "22 склека", а повод покретања ове кампање је и више него дирљив. Ево о чему је реч... Нови тренд у истом духу сада кружи интернетом, а познат је као Изазов 22 склека, пише… »

Специјални гост Хендрикс Даи-а: Тихомир Поп Асановић

Стори 12.09.2016
Поводом 46 година од обележавања смрти Џимија Хендрикса, у Миксер Хоусе-у ће се 16. септембра од 21 час, одржати трибјут концерт посвећен легендарном гитаристи. Концерт који је испрва замишљен као наступ београдског… »

У сусрет њујоркшкој недељи моде: Василије Ковачев уз Шапат јутарњих звезда

Стори 12.09.2016
Размишљајући како да се представи граду Њујорку, Василије Ковачев је дошао до закључка да је вероватно најбољи начин за то приказивање себе самог, свог порекла и корена. У његовом случају то је Балкан, Србија и пре… »

Још увек се није јавио? Ове поруке су разлог томе (ФОТО)

Стори 12.09.2016
Погледајте које то поруке су велико НЕ, ако желите да га заведете. Чини се да су и мушкарци и жене створили прилично детаљно мишљење о томе шта је у дописивању дозвољено, а шта строго забрањено, пише сајт… »

Још једна свадба међу Звездама Гранда: Она му је била највећа подршка током такмичења, а сада на њеној руци сија…

Стори 12.09.2016
Младог певача Небојушу Војводића познајемо из популарног музичког такмичења, а иако ретко говори о свом приватном животу, није одолео да обелодани ове лепе вести. Певач Небојша Војводић је неко време уназад говорио да је… »

Невенчани супруг ју је брутално претукао: Славна глумица завршила у болници (ФОТО)

Стори 12.09.2016
На лицу је имала видљиве подливе и отоке, а полицију је посетила у пратњи пријатеља... Славна аустралијска глумица Мелиса Џорџ, позната нашој публици по улози у серији "Увод у анатомију", снимљена је у тренутку када је… »