Извор: Стори/Забава архива вести 12.09.2016

ТБФ и Јустин’с Јохнсон обрћу други ђир у Савамали

Стори 12.09.2016
Након чувеног „Сплитског ђира у Савамали“ одржаног пре три године, Савамала припрема још један музички омаж далматинском граду! Београдска публика ће у суботу, 24. септембра, у 21х, још једном осетити дух Сплита уз… »

Најслађа шминка је она која се узме од маме: Ћерка Јоване Николић и Марка Мишковића је мали зврк коме не можете рећи…

Стори 12.09.2016
Певачица је решила да недеља буде дан за креативност, па је са својом мезимицом уживала у сликању, а онда је и шминкање дошло на ред. Брачни пар Јована Николић и Марко Мишковић не крију да им је срећа мезимице… »

Документарац Мораће прво да нас убију на Фестивалу ПАРАЛЕЛНЕ ВИЗИЈЕ у Дому омладине Београда

Стори 12.09.2016
Фестивал музичког филма „ПАРАЛЕЛНЕ ВИЗИЈЕ“ почео је у суботу у Дому омладине Београда, а до 16. септембра представиће публици 13 најновијих остварења светске продукције о музици: седам играних и шест документарних филмова… »

Туга која слама срце и душу: Највеће породичне трагедије српских звезда

Стори 12.09.2016
Многе познате личности са ових простора доживеле су велике породичне губитке које су оставиле неизбрисив траг у њиховим животима. Ово су само неке од најтежих животних прича домаћих јавних личности. Цеца Ражнатовић… »

Лачни Франз објавио дугоочекивани албум Свако добро

Стори 12.09.2016
Након паузе од преко две дециније, чувени словенски бенд Лачни Франз под вођством подједнако култног Зорана Предина објавио је студијски албум "Свако добро" у издању Цроатиа рецордса. Реч је о једном од најишчекиванијих… »

Перверзије у Сава центру: Величина је битна!

Стори 12.09.2016
Хит представа "Чикашке перверзије - Интегрално", са Драганом Гагијем Јовановићем, Бранком Пујић, Олгом Одановић и Игором Ђорђевићем, ове јесени враћа се пред београдску публику извођењем 22. октобра (20:00) у Сава… »

Маша Терзић има нешто о чему сањају све девојке: Рај по њеној мери испуњен је – ципелама! (ФОТО)

Стори 12.09.2016
Млада звезда друштвених мрежа увек је беспрекорно одевена, али је кључни детаљ њеног стила обућа. Без обзира на то да ли је реч о удобним дубоким патикама, сандалама с платформама, елегантним салонкама, плитким или дубоким… »

Милан Громилић добио трећу ћерку: Данас је моја Катарина донела на свет једну малу чаробну принцезу...

Стори 12.09.2016
Породица Громилић од данас је још већа, срећнија и лепша! Балетски играчи и кореографи Катарина и Милан Громилић већ су поносни мама и тата девојчица Хане и Ларе, а данас је њихове весела дружина богатија за још једну… »

Она је његово раме за плакање и највећа утеха: Роб & Цхина, серија која ће надмашити Кардашијанове!

Стори 12.09.2016
Ишчекивање њихове прве принове. Београд – септембар 2016 – Е! завирује иза затворених врата како би гледаоци видели шта се догађа када нови пар Роб Кардасхиан и Блац Цхина креће да гради свој заједнички живот тек… »

Михаил Баришњиков пред српском публиком: Једна од највећих балетских звезда свих времена стиже у Београд

Стори 12.09.2016
Долазак Михаила Баришњикова свакако је најбољи увод у програм четрнаесте едиције Београдског фестивала игре. Познат најширој публици по изузетним филмовима, популарним ТВ серијима, али и незаборавним бродвејским мјузиклима и… »