Извор: Стори/Забава архива вести 12.09.2016

И они понекад поцрвене: 10 најчувенијих лажи које смо чули од познатих

Стори 12.09.2016
Признајмо то - сви понекад изговарамо неистине. Ипак, када то чине светске звезде, истина се сазна веома брзо, а они се суочавају с и више него непријатном ситуацијом... Помислили бисте да ће познати избегавати лагање с… »

Још један згодни глумац стао на луди камен: Звезде филма Монтевидео, Бог те видео заиста имају среће у љубави! (ФОТО, ВИДЕО)

Стори 12.09.2016
Бојан Кривокапић, који важи за једног од наших најмужевнијих младих глумаца, на велику жалост девојака, више није доступан... Глумац којег смо упамтили као Момчила Ђокића Гусара у филму "Монтевидео, Бог те видео!" оженио… »

Неша Галија открива: Ово је био тренутак мог емотивног слома

Стори 12.09.2016
Од понедељка, 12. септембра гост емисије “Мојих 50” на Накси радију биће музичар, певач и композитор Ненад Милосављевић - Неша Галија. У емисији "Мојих 50" Неша ће причати о својим новим песмама, међу којима је и… »

Улога на коју је Београд дуго чекао: Заслужене овације на Венецијанском филмском фестивалу

Стори 12.09.2016
На овогодишњем Филмском фестивалу у Венецији једну од главних улога има управо Београд и то у филму „Qуести Гиорни“ италијанског редитеља Ђузепеа Пићонија (Гуисеппе Пицциони),који је синоћ доживео овације у препуној… »

Никада га нисмо видели у оваквом издању: Нова улога Мел Гибсона обећава савршену забаву за мушкарце

Стори 12.09.2016
Мушки провод уз филм ,,Заштитник“, са Мелом Гибсоном у водећој улози, одржаће се овог четвртка, 15. септембра у биоскопима Цинеплекскс Делта Цити, Крагујевац Плаза и УШЋЕ Схоппинг Центер, са почетком у 20 часова… »

Има ли разлога за љубомору? Маријана Мићић открила ко је велики супарник њеног дечка (ФОТО)

Стори 12.09.2016
Једна од најлепших дама на нашим малим екранима тренутно ужива у љубави! Међутим, није баш свима драго због тога... Маријана и њен емотивни партнер Милош Марјановић већ годинама имају складну и срећну везу. Лепа… »

Музичари топло поздравили свог будућег шефа: Представљен нови шеф-диригент Београдске филхармоније

Стори 12.09.2016
Београдска филхармонија је представила Габријела Фелца, будућег шефа-диригента оркестра, који ступа на ову функцију од концертне сезоне 2017/18. Музичари Београдске филхармоније имали су важну улогу у одабиру шефа-диригента… »

Портрет Плус: Марина Мићановић, Саша Плећевића и Милан Ђурђевић о моди, здравом животу и музици

Стори 12.09.2016
Гости Дрине Пешић овог четвртка откриће бројне детаље о својим животима, али и пословним пројектима у којима учествују. Марина Мићановић млада креаторка говори о остварењу свог сна одласку и представљању својих модела… »

Ови мушкарци ће вас освојити својим гласом и музиком: Андреас Шол и Един Карамазов су дуо који не смете пропустити!

Стори 12.09.2016
Његово музичко образовање започело је у дечачком хору а после пар година,постао је један од најбољих оперских певача. Његово музичко образовање започело је у дечачком хору, да би са 17 година био примљен у Школу… »

Велики солистички концерт косовског славуја: Милица Милисављевић Дугалић ускоро у Београду

Стори 12.09.2016
Својим интерпретацијама, углавном традиционалних песама са Балкана у савременим аранжманима, етно уметница Милица Милисављевић Дугалић обојиће свој солистички концерт у Великој дворани Коларчеве задужбине у суботу, 24… »