Извор: Ало/Балкан архива вести 23.09.2016

Хрватски кунг фу тренер подводио девојке из Србије!

Ало 23.09.2016
Загребачка полиција ухапсила четворо људи због подвођења девојака из Хрватске, Србије и Бих. У акцији разбијања ланца елитне проституције у Загребу, ухапшен је један од највећих макроа на Балкану Слободан Дубајић Даби… »

У Загребу миса за 35 усташких генерала!

Ало 23.09.2016
Међу "мученицима" и генерали којима је једини ратни циљ било истребљење Срба у Хрватској и БиХ. У Базилици срца Исусовог у Загребу за сутра у 17 сати заказана је миса задушница за "35 хрватских мученика, високих часника… »

Новинар разлупао спомен-плочу на Кајмакчалану (ФОТО)

Ало 23.09.2016
Македонски новинар Миленко Неделковски уништио је чекићем бугарску спомен-плочу постављену на Кајмакчалану у сећање на стотине бугарских војника који су погинули у борбама на овом врху у Првом светском рату. Касно синоћ… »

Прво геј венчање у Лици

Ало 23.09.2016
Лика је добила своје прво геј венчање. Судбоносно “да” пред матичарком Катарином Жупан рекли су у петак у поподневним сатима двојица мушкараца М. и Е. С обзиром на то да долази из регије у којој се итекако негују… »

У једном дану инфаркт доживело 15 пацијената

Ало 23.09.2016
Нагле промене времена и температурне осцилације ових су дана били окидачи за бројне здравствене тегобе код бх. грађана. То је узроковало повећан број пацијената са срчаним тегобама у здравственим установама широм земље. У… »