Извор: Ало/Хроника архива вести 23.09.2016

Кандидати за новог тужиоца за ратне злочине

Ало 23.09.2016
Државно веће тужилаца (ДВТ) у понедељак ће Влади Србије послати своја три предлога за новог тужиоца за ратне злочине, пишу "Вечерње новости". Према сазнањима листа, кандидати за новог тужиоца су Снежана Станојковић… »

Масажа и ручна завршница три црвене!

Ало 23.09.2016
Огласи у којима се нуди масажа у већини случајева крију тамну страну. Унутар таквих салона одвија се један вид проституције, који полицајци називају агенцијском проституцијом. Обично се обавља уз помоћ посредника или макроа… »

Пијан очух навалио на пасторку!

Ало 23.09.2016
Предраг Петровић (20) из Зрењанина заратио је на крв и нож са тастом Митом Барбулом (43) због тога што је пијан насрнуо на његову невенчану супругу Зорицу Трајков (22) и покушао да је силује! Породична драма завршила се… »

Мијатовић: Наређено да се прекине праћење Ћурувије

Ало 23.09.2016
Суђење за убиство новинара Славка Ћурувије настављено је данас у Специјалном суду у Београду сведочењем бившег помоћника начелника ресора Државне безбедности (ДБ) Зорана Мијатовића. Ћурувија је убијен 11. априла 1999… »

Девојка подлегла повредама!

Ало 23.09.2016
Девојка (23) преминула је око 16.30 сати у Ургентном центу, након што је сат раније била тешко повређена на скутеру који је подлетео под трамвај код Топчидерске позорнице у Булевару војводе Мишића. Несрећа се догодила око… »

Радник обезбеђења ошамарио ученика!

Ало 23.09.2016
Радник обезбеђења Основне школе “Мирослав Антић Мика” у Панчеву ошамарио је прошле недеље ученика седмог разреда Д. Р. Инцидент се десио у среду, у поподневној смени после великог одмора а наочиглед других ученика… »

МУП осудио претње Пајтићевој деци

Ало 23.09.2016
Министарство унутрашњих послова најоштрије је данас осудило све претње упућене деци лидера ДС Бојана Пајтића. У саопштењу МУП-а се наводи да чим је Пајтић поднео кривичну пријаву због наведеног догађаја она је одмах… »

Јелена Нађ на саслушању код тужиоца

Ало 23.09.2016
Како "Ало!" сазнаје, београдско тужилаштво је донело одлуку да у понедељак саслуша Јелену Нађ, бившу супругу познатог фудбалера Алберта Нађа. Јелена Нађ ће бити саслушана у понедељак због сумње да је трпела насиље док… »

Ухапшен због хероина и крађе

Ало 23.09.2016
Полиција је у Београду ухапсила Д.В. (33), осумњиченог за крађу осам поклопаца шахти у неколико улица на Вождовцу, а у његовом стану пронађен је хероин. Према наводима полиције, он је за крађе шахтова користио комби са… »

Малолетници осумњичени за крађу мопеда

Ало 23.09.2016
Полиција у Пироту поднела је кривичне пријаве против три малолетника због сумње да су прошлог викенда украли два мопеда са различитих локација у граду, саопштила је данас Полицијска управа у том граду. Како је наведено, један… »