Извор: Ало/Политика архива вести 23.09.2016

Тахири: Косово добија међународни позивни број

Ало 23.09.2016
Министарка за дијалог са Србијом у влади Косова, Едита Тахири изјавила је данас да ће Косово следеће недеље добити међународни позивни телефонски број. У изјави за РТК Тахири је казала да ће се то догодити у наредним данима… »

Функционер СПС запевао партизанске песме (ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
Високи функционер СПС-а Дејан Раденковић велики је фан партизанских песама. Раденковић иначе не воли да пева у кафанама, али је веран комунистичкој идеологији, због чега је "подлегао притиску" и пустио глас. Он је у кафани у… »

САД: Србија кључна држава у региону!

Ало 23.09.2016
Заменик државног секретара САД истакао је да је Србија веома важна за Сједињене Државе и пренео Вучићу Бајденове поздраве. За САД је веома важан однос са Србијом, као кључном земљом региона, као и да Србија настави свој… »

Шарчевић: Задовољан сам затеченим стањем у Ваљеву

Ало 23.09.2016
Министар просвете, науке и технолошког развоја Србије Младен Шарчевић обишао је данас образовне институције у Ваљеву и истакао да је задовољан затеченим стањем. Како се наводи у саопштењу, Шарчевић јенакон посете… »

Развијати добре односе Србије, Босне и Турске

Ало 23.09.2016
У Њујорку на маргинама генералне дебате 71. заседања Генералне скупштине Уједињених нација одржан је трилатерални састанак Србија-Турска-БиХ, на нивоу министара спољних послова, који су се сложили да треба развијати добре… »

Испред Владе подигнута традиционална застава Војводине!

Ало 23.09.2016
Од данас се поносно вијори наша традиционална застава, рекао покрајински премијер Игор Мировић. Председник Покрајинске Владе Игор Мировић данас је на јарболу испред згарде Покрајинске владе развио традиционалну заставу… »

Стратешко партнерство Србије и Русије

Ало 23.09.2016
Састанак министара спољних послова на маргинама Генералне скупштине Уједињених нација. Министри спољних послова Србије и Русије Ивица Дачић и Сергеј Лавров разговарали су у Њујорку на маргинама Генералне скупштине УН о… »

Миле, волео сам те ко бога!

Ало 23.09.2016
Док Додик у Русији са Путином води озбиљне разговоре, Змај тугује и још размишља о њиховој свађи, која се десила у уторак на предизборном скупу у Шипову. Овај учесник ријалити програма „Парови“, који је, као што је… »

Вучић: Вређају нас, а ми ћутимо

Ало 23.09.2016
Премијер на почетку рекао да неће сви бити усхићени његовим говором... Премијер Србије Александар Вучић изјавио је у Генералној скупштини УН да ће Србија и убудуће бити стуб стабилности на Балкану и да ће бити привржена… »

Шуле спрема освету!

Ало 23.09.2016
Подметања, сплетке и сукоби! Тако се може описати кампања на унутарстраначким изборима у Демократској странци! Драган Шутановац има највеће изгледе за победу у суботу, а остаје само да се види да ли ће сви његови кандидати… »