Извор: Вести онлине/Друштво архива вести 23.09.2016

Амери контролишу скоро половину медија у Србији

Вести онлине 23.09.2016
После куповине "Икома" од стране кабловске мреже СББ, уколико то спајање буде одобрено, у рукама Американаца ц́е бити више од половине и тог тржишта, тако да се комотно може тврдити да јавно мњење у Србији креирају… »

Британци шокирани снимком из Београда: Ово је општи хаос!

Вести онлине 23.09.2016
Недавно је на интернету освануо снимак туче из београдског градског превоза који је шокирао домаћу јавност. Да ствр буде још гора, снимак је стигао чак и до британских медија, који су били ужаснути сценом коју су видели… »

Кинези нам нуде ракете домета 300 км!

Вести онлине 23.09.2016
Кина је веома зинтересована да учествује у најављеној модернизацији Војске Србије, а властима у Београду већ су стигле прве понуде у којима нам се нуде и најмодернији ракетни системи са крстарећим ракетама домета чак 300… »

"Жртве нас опомињу - морамо избећи рат!"

Вести онлине 23.09.2016
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић рекао је приликом обиласка Спомен-собе "Косметске жртве" у згради "Београђанке" да многобројне жртве опомињу и дају лекцију да се рат по сваку цену мора… »

Ајвар, зимница и суво месо - Србијо најлепша бајко!

Вести онлине 23.09.2016
Премијер скита по свету, Додик организује референдум, Бакир кука на сав глас, Хрвати састављају владу, гејеви организују параду, а иза свега тога, када се угаси тв и врати свакодневном животу стиже јесен, иду славе, пече се… »

Нови серијал "Вести": Бег од смрти у земљи живих!

Вести онлине 23.09.2016
У штампаном издању Вести од понедељка, 26. септембра прочитајте ексклузивне приче из Земље живих. Наркоманија, највеће зло модерног доба, погађа и те како и српску заједницу свуда у свету. Као и многи други и Срби се… »

Нови Пазар: Цео град трага за Тином

Вести онлине 23.09.2016
Радници Центра за социјални рад, полиција и представници других градских служби у Новом Пазару још нису успели да уђу у траг девојчици која је крајем прошле недеље сликана док у касним ноћним сатима, сама и покривена… »

Стари рецепт за ручак баке Кларе: Јело од 170 динара постало хит у свету!

Вести онлине 23.09.2016
Бака Клара је поделила рецепт за ручак који је хранио целу породицу тридесетих година прошлог века. Прабака, бака и мајка Клара на свом Јутјуб каналу је поделила са гледаоцима широм света најједноставније рецепте који су… »

Како да не добијете рак: Урадите ово и не брините!

Вести онлине 23.09.2016
Научници су саставили листу од 12 упустава како да не добијете рак, што би могло да спречи разбољевање становништва. Рак је трећи највећи убица људи, одмах иза срчаних болести и можданог удара. Ипак, ова болест се… »