Извор: Бизнис и финансије архива вести 29.09.2016

Цанон на 38.међународном сајму графичке, папирне и креативне индустрије ГРАФИМА 2016.

Бизнис и финансије 29.09.2016
Компанија Цанон је овогодишњи домаћин 38. међународног сајма графичке, папирне и креативне индустрије Графима, који је почео данас и трајаће до 1. октобра у Београду. Сајам Графима 2016. свечано су отворили министар у… »

Три најуспешнија тима са Стартап Академије поделиће 20.000 €

Бизнис и финансије 29.09.2016
Телеком Србија подржаће технолошко предузетништво покретањем програма „мтс стартап убрзање“ који предвиђа менторску подршку и новчану награду од 20.000 евра за три изабрана стартапа. Компанија овај програм покреће у… »

ОПЕК смањује производњу нафте, цена скаче

Бизнис и финансије 29.09.2016
Организација земаља извозница нафте (ОПЕК) договорила се на састанку у Алжиру да смањи производњу нафте за 750.000 барела дневно, објавила је агенција “Блумберг њус”, позивајући се на члана једне делегације који је… »

НАЛЕД: Једва прелазна оцена за Владу Србије

Бизнис и финансије 29.09.2016
На отвореној седници са медијима, УО Националне агенције за локални економски развој (НАЛЕД) дао је објективну оцену рада Владе у претходној години и најавио даље реформске приоритете. Према најновијим подацима Регулаторног… »

Ко не зна плати банкарску провизију четири пута скупље

Бизнис и финансије 29.09.2016
Атрактивне каматне стопе на стамбене кредите су охрабриле многе у потрази за куповином стана или куће. Како камате на овај вид позајмица нису никад биле мање, све више је оних који су себи нашли дом, али пре самог завршетка… »

У изградњу паметне зграде Социете Генерале банке инвестирано 14 мил ЕУР

Бизнис и финансије 29.09.2016
Са отварања нове зграде Социете Генерале банка је у среду увече свечано отворила нову пословну зграду у Булевару Зорана Ђинђића у Београду, у коју је инвестирала 14 мил ЕУР. Објекат је изграђен у непосредној близини Управне… »

Грчка продаје јавна предузећа због враћања кредита

Бизнис и финансије 29.09.2016
Грчки парламент усвојио је нове мере штедње које су захтевали међународни кредитори, укључујуц́и и убрзавање приватизације малих комуналних предузец́а. Гласање је омогуц́ило зајам у износу од 2,8 милијарди евра кредита… »

Социете Генерале проширује своју понуду приватног банкарства

Бизнис и финансије 29.09.2016
Социете Генерале банка, чланица Социете Генерале групе, проширује у Србији своју понуду приватног банкарства за клијенте који користе услуге управљања имовином, уз подршку и експертизу Социете Генерале Привате Банкинг (СГПБ)… »

Свјетски стандарди у политичкој корупцији: Подука за балканске аматере

Бизнис и финансије 29.09.2016
Најновији случајеви запошљавања бившег предсједника Европске комисије Жозе Бароза као савјетника у Голдман Саксу и доскорашње европске комесарке за конкуренцију Нели Крос у Уберу, нису ни први, нити посљедњи у добро… »