Извор: Глас Западне Србије архива вести 29.09.2016

Новопазарке ће се опет порађати у свом граду

Глас Западне Србије 29.09.2016
Нови Пазар - Сви радови на реконструкцији и опремању Гинеколошко-акушерског одељења Опште болнице у Новом Пазару завршени су и труднице ће опет моћи да се порађају у свом граду. Труднице из Новог Пазара више неће… »

Хитан састанак поводом унапређења противградне заштите

Глас Западне Србије 29.09.2016
Због проблема у противградној заштити на подручју четрнаест градова и општина Моравичког и Златиборског округа у петак ће у Пожеги бити одржана заједничка седница са представницима државе и РХЗ-а. Акценат је на… »

Смењен директор Дома здравља

Глас Западне Србије 29.09.2016
Пријепоље - Како Глас западне Србије сазнаје, на данашњем наставку седнице Општинског већа предложени су кандидати за вршиоце дужности директора ЈКП "Лим" и Дома здравља у овом месту. Према речима већника др Зулкефила… »

Јевтовић: Закон о матичним књигама није испоштован

Глас Западне Србије 29.09.2016
Горњи Милановац - Начелник Општинске управе општине Горњи Милановац Александар Јевтовић, изјавио је данас на конференцији за новинаре да Закон о матичним књигама донет још 2009. године, по коме је рок 27. децембра, да се… »

Квалитетно воће из "Супер фрута" одлази за Русију и Белорусију

Глас Западне Србије 29.09.2016
Чачак - У последње време захтеви Русије, када је у питању откуп воћа са нашег простора су промењени, тражи се одређен квалитет, али за ту квалитетну робу добро плаћају, изјавио је власник фирме "Супер фрут" из Миоковаца… »

Најмлађи обележили светски дан срца

Глас Западне Србије 29.09.2016
Чачак - Кампања оснажи свој живот поводом светског дана срца, има за циљ да промовише здраве стилове живота, указујући на све оно што свако од нас може да уради како би заштитио своје задравље. Представници Завода за… »

Приватно предузетништво отвара нова радна места

Глас Западне Србије 29.09.2016
Чачак - Град Чачак је једна од девет локалних самоуправа које су препознате као добра места за одржавање сајмова предузетништва. Видимо данас потврду да је место правилно изабрано“, рекао је директор Националне службе за… »

Најмлађи се надмећу у знању из књижевности

Глас Западне Србије 29.09.2016
Чачак - Дечије одељење Градске библиотеке "Владислав Петковић Дис" у оквиру Дечијег октобра, организује такмичарски квиз знања "Библиогенијалци", из области стваралаштва за децу, поезије, прозе (бајки, басни, пословица… »

Чепурин: Сутра почињу преговори Србије и евроазијске зоне

Глас Западне Србије 29.09.2016
Чачак - Сутра почињу званични преговори у вези склапања споразума о слободној трговини између евроазијске зоне и Србије, најавио је у Чачку амбасадор Русије у Србији Александар Чепурин. Он је истакао да Москва и Београд… »

Комисија завршила рад, резултат непознат, смене данас?

Глас Западне Србије 29.09.2016
Пријепоље - Бранка Радуловић, која се налазила на челу комисије која је требала да контролише рад Дома здравља и Туристичке организације по налогу Општинског већа одбила је да каже шта је та комисија утврдила и какав је… »