Извор: Дневник/Политика архива вести 02.11.2016

Премијер наредио: Док траје истрага, нема информација о оружју

Дневник 02.11.2016
Нико од надлежних државних органа који су задужени за безбедност премијера, укључујући и МУП и цивилне и војне обавештајне агенције, неће излазити у јавност. с информацијама о догађајима у Јајинцима и на Новом Београду… »

Премијер први пут није дошао на посао, отказао све састанке

Дневник 02.11.2016
Премијер Александар Вучић јутрос није дошао у свој кабинет у Немањиној улици и отказао је све састанке, сазнао је Блиц. Премијерова саветница за. медије Сузана Васиљевић је потврдила за тај лист да се Вучић није појавио на… »

Претучен старац у Грачаници на КиМ

Дневник 02.11.2016
Осамдесет петогодишњи старац претучен је у својој кући у Грачаници а претукло га је више маскираних лица, јавио је Радио Грачаница. Како је наводи Радио Грачаница, више починилаца са фантомкама на главама напало синоћ… »

Посланичке теме: Војна неутралност и мисије

Дневник 02.11.2016
Посланици су распарављали о Предлогу одлуке о учешћу припадника Војске Србије у мултинационалним операцијама у овој години и усвајању годишњег плана. употребе Војске Србије и других снага одбране у мултинационалним… »

„Алтернатива” за бивше посланике ДС и ДЈБ у Скупштини АПВ

Дневник 02.11.2016
Скупштина Војводине добила је осму посланичку групу у овом сазиву – „Алернатива за Војводину – Мађарски покрет – ДЗВМ”, коју су формирали посланици Тамаш Корхец. и Арон Чонка изабрани с листе „Мађарски покрет за… »

Давенпорт: Србија има своју спољну политику

Дневник 02.11.2016
Шеф Делегације ЕУ у Србији Мајкл Давенпорт изјавио је да Србија има своју спољну политику, као и да за сада ЕУ има добре контакте и разговоре с Министарством спољних послова. Давенпорт је нагласио да постоји очекивање од… »

ЛСВ: Кога је Дачић питао па зна да Србија увек изабере Русију

Дневник 02.11.2016
Кога је Ивица Дачић питао кад као шеф дипломатије Србије каже да Србија увек изабере Русију, пита Лига социјалдемократа Војводине, која констатује да се таквом. изјавом Дачић утркује с председником Николићем у "улагивању… »

Потенцијали за сарадњу у агробизнису

Дневник 02.11.2016
У светлу укупно добрих односа Србије у Белгије, у обостраном интересу је унапређење економске сарадње Аутономне Покрајине Војводине и Белгије, закључено је. на састанку председника Покрајинске владе Игора Мировића и… »