Извор: Вечерње новости/Балкан архива вести 02.11.2016

Синђелић одлучио да се сам преда

Вечерње новости 02.11.2016
Један од осумњичених за покушај тероризма на дан црногорских избора завршио у Спужу. Саслушање трајало више од три сата, притвор до 30 дана. БЕОГРАЂАНИН Александар Синђелић, осумњичен да је заједно са Братиславом… »

Жалба Уставном суду Црне Горе ДФ тражи поништење резултата парламентарних избора

Вечерње новости 02.11.2016
Опозициони Демократски фронт поднео је Уставном суду Црне Горе жалбу на одлуку Државне изборне комисије (ДИК) о утврђивању коначних резултата парламентарних избора. ПОДГОРИЦА - Опозициони Демократски фронт (ДФ) поднео је… »

Из книна терају и мртве Србе Пуповац: Обавештења на гробовима у Книну су знак непоштовања

Вечерње новости 02.11.2016
НА книнском гробљу јуче се појавило прво обавештење, а данас су следила и остала прикачена за гробна места. НА книнском гробљу јуче се појавило прво обавештење, а данас су следила и остала прикачена за гробна места, у… »

Трагедија код Бањалуке: Побио породицу због страха од будућности

Вечерње новости 02.11.2016
Детаљи из опроштајног писма које је пре злочина оставио Радојица Големовић. Имао дилему да ли само себи да пресуди. Нож забоден у тело супруге. РАДОЈИЦА Големовић (60), који је у породичној кући у Драгочају код Бањалуке… »

У Црној Гори и људи дишу на "шкрге"

Вечерње новости 02.11.2016
Загађен ваздух годишње у Црној Гори нажалост узме 500 живота, пет пута више него што страда у удесима. ПЕТ пута више људи умре од утицаја загађења ваздуха у Подгорици, Пљевљима и Никшићу, него што годишње страда… »

На мањинама историјска одговорност

Вечерње новости 02.11.2016
Академик Зоран Лакић има своје виђење парламентарних избора и дилема мањинских партија. О будућности земље више неће одлучивати Његошеви Црногорци, нити Монтенегрини. Исходом парламентарних избора представници… »

Никшић: Национална класа и дрвени ауто

Вечерње новости 02.11.2016
Ревија олдтајмера окупила љубитеље аутомобила из региона, посетиоци су могли да виде осамдесет времешних лепотана. Олдтајмери из Србије, БиХ, Хрватске и Црне Горе ових дана окупирали су Никшић. Љубитељи старих аутомобила… »

Тајне везе СДА са џихадистима!

Вечерње новости 02.11.2016
Највиши врх Српске тврди да у ФБиХ и Брчком све врви од присталица радикалних исламиста. Челни људи Српске тврде да СДА штити муџахедине. ЧАК 6.150 особа блиско пналази се на тлу Федерације БиХ, а бројност присталица… »

ЦГ: Коме је отишло 89.000 €?

Вечерње новости 02.11.2016
Сумње да је Државна изборна комисија одговорна за злоупотребу буџета намењеног за странке. Одобраване и листе са лажним потписима онима који су хтели да се домогну новца. Из Центра за демократију и људска права у уторак је… »

Црна Гора: Опозиција бојкотује Скупштину

Вечерње новости 02.11.2016
Резултате избора још увек не признају сви учесници гласања. Медојевић: Због лажних информација смањена излазност. ЧЕТИРИ изборне листе које су на изборима 16. октобра освојиле 39 посланичких мандата од могућих 81 -… »