Извор: РТВ/Хроника архива вести 07.11.2016

Ухапшен председник београдског одбора ДСС-а

РТВ 07.11.2016
БЕОГРАД - Урош Јанковић, председник београдског одбора ДСС-а, ухапшен је заједно са својим помагачима, незванично сазнаје РТС. Реч је о организованој криминалној групи која се сумњичи за кривично дело преваре. Како РТС… »

Двојици лекара из Врања по три године затвора

РТВ 07.11.2016
ВРАЊЕ - Основни суд у Врању осудио је данас на по три године затвора оториноларинголога Дарка Цивкановског и анестезиолога Славишу Каначког због несавесног лечења петогодишње Дијане Маринковић из Ћуковца која је… »

Виновник несреће у Степојевцу ухваћен на Хоргошу

РТВ 07.11.2016
ХОРГОШ - Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Ж.В.(1987) на граничном прелазу Хоргош, који је осумњичен да је 22. октобра ове године у насељу Степојевац аутомобилом усмртио С.Л. Осумњиченом Ж.В. кога… »

Траје потрага за чланом посаде потопљеног брода

РТВ 07.11.2016
СМЕДЕРЕВО - Капетанија Смедерево наложила је данас власнику брода "Београд 10", који је потонуо на ушћу Језаве у Дунав у ноћи између четвртка и петка, да уклони олупину јер угрожава пловидбу. На потонулом броду су била два… »

Чланови ИС приведени на Косову планирали нападе

РТВ 07.11.2016
ПРИШТИНА - Косовски јавни тужилац изјавио је да су седморица осумњичених припадника Исламске државе (ИС), који су приведени на Косову прошле недеље, планирали нападе на на Балкану и добијали инструкције од екстремиста у… »

Пријава против лекара због смрти дечака

РТВ 07.11.2016
ЛОЗНИЦА - У Основно тужилаштво у Лозници данас је стигла кривична пријава против доктора Добривоја Бојанића због несавесног пружања лекарске помоћи током лечења Р. Никодиновића. Осмогодишњи Раденко Никодиновић из… »

Мушкарац погинуо, жена и девојка повређене на Зрењанинском путу

РТВ 07.11.2016
БЕОГРАД - Мушкарац (33) погинуо је данас на Зрењанинском путу код скретања за насеље Земун, пошто је његов аутомобил слетео с коловоза и ударио у метални стуб, речено је у Хитној помоћи. Портпаролка те службе Нада Мацура… »

Опљачкана пошта у Партешу на КиМ

РТВ 07.11.2016
ПАРТЕШ - Пошта у Партешу у Косовском поморављу опљачкана током претходне ноћи и из касе је однет новац и део документације, рекао је данас директор Пошта Србије на Косову и Метохији Ранђел Нојкић. Он је прецизирао да је… »

Бивши судија Еулекса ослобођен оптужбе за мито

РТВ 07.11.2016
ПРИШТИНА - Специјално тужилаштво Косова доставило је данас Основном суду у Приштини решење којим се бивши судија Еулекса Франческо Флорит ослобађа оптужби за кривично дело примање мита. Истрага је вођена против три… »

Спречено изношење 150.000 евра преко границе

РТВ 07.11.2016
БЕОГРАД - Цариници на више граничних прелаза спречили су у претходна три дана кријумчарење око 150.000 евра, саопштено је данас из Управе царина. Како се наводи, на граничном прелазу Градина са Бугарском 7. новембра… »