Извор: БК ТВ/Хроника архива вести 11.11.2016

ПОБЈЕДА: Дикић признаје да је организатор криминалне групе?

БК ТВ 11.11.2016
Држављанин Србије, пензионисани генерал и бивши шеф српске Жандармерије Братислав Дикић, кога црногорско правосуђе сумњичи да је организовао терористичке нападе у Подгорици у изборној ноћи, одлучио је да призна кривицу… »

ХОРОР У ЗЕМУНУ: Пас у дворишту пронашао људску лобању

БК ТВ 11.11.2016
Пронађени део тела однет је на обдукцију на Институт за судску медицину, где ће се тачно утврдити старост и о чему је заправо реч Становник зграде у Улици Банатска 59 у Земуну пронашао је људску лобању у дворишту иза тог… »

СКАНДАЛ У ПОЖАРЕВАЧКОЈ БОЛНИЦИ: Доктор покушао да силује пацијенткињу

БК ТВ 11.11.2016
Пацијенткиња интерног одељења Опште болнице у Пожаревцу оптужила је доктора Б. Ј., гастроентеролога, да је покушао сексуално да је искористи током прегледа. Доктор је одмах удаљен са посла, а интервенисала је и полиција… »

ВЕЛИКА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ШИРОМ СРБИЈЕ: Заплењена марихуана вредна 40 милиона динара и ручна бомба (ВИДЕО)

БК ТВ 11.11.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду су у четири одвојене акције ухапсили четири особе и запленили више од 15 килограма марихуане у свежем стању и 1,4 килограма те опојне дроге спремне за продају… »

МУЧНА СМРТ: Покушао да спречи сукоб, па избоден на смрт

БК ТВ 11.11.2016
Нападач му пререзао вратну артерију и шест пута га убо ножем у стомак. Љ.Ш. (47) убијен је синоћ око поноћи у кафани у центру Оџака, док је раздвајао двојицу гостију. М.П. (48) ухапшен је због сумње да је несрећном… »

Родитељи малог Раденка направили велику грешку, па се сада кају

БК ТВ 11.11.2016
Узнемирујуће писмо које је добила породица Никодиновић из Лознице након смрти осмогодишњег сина Раденка, предато је полицији. Дечаков отац Милан однео је писмо у којем су на најгрубљи начин извређани он и његова супруга… »

МОРАВА КРИЈЕ ТРАКТОРИСТУ: Ни после девет дана није пронађено тело настрадалог

БК ТВ 11.11.2016
Тело Зорана Благојевића, који је заједно са трактором са скеле код села Трешњевица пао у реку није пронађено ни после осам дана претраге корита Велике Мораве, изјавила је портпарол Основног јавног тужилаштва у Параћину… »