Извор: Дневник/Хроника архива вести 11.11.2016

Заплењено више од 15 килограма канабиса

Дневник 11.11.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду су у четири одвојене акције ухапсили четири особе и запленили више од 15 килограма марихуане. у свежем стању и 1,4 килограм те опојне дроге спремне за продају.Како је… »

За масне вицеве прети и до 12 година робије

Дневник 11.11.2016
Наредне недеље посланици Скупштине Србије разматраће измене Кривичног законика. Промене се односе на два велика сегмента којима се уводе нова кривична дела. која се тичу борбе против породичног насиља и пооштравање… »

Спречавао кафанску тучу па убијен ножем

Дневник 11.11.2016
После кафанског обрачуна недалеко од центра Оџака убијен је Љ. С. (47) из те бачке вароши. Њега је, с неколико убуда ножем убио осумњичени М. П. (49). По досадашњим сазнањима, несрећни човек је покушавао да спречи… »

Осумњичени за ратне злочине предат косовским властима

Дневник 11.11.2016
Зоран Вукотић из Вучитрна, после рата пресељен у Црну Гору, изручен је косовским правосудним властима по оптужници Еулекса да је. починио ратне злочине у селу Судимље, код Вучитрна, током сукоба на Косову.Црногорске… »

Морава крије трактористу, девети дан потраге

Дневник 11.11.2016
Портпарол Основног јавног тужилаштва у Параћину Снежана Митић изјавила је јутрос Тањугу да ни после осам дана претраге корита Велике Мораве, није пронађено тело Зорана Благојевића, који је заједно са трактором са скеле код… »

Полицијске акције у Бору и Неготину

Дневник 11.11.2016
Полиција у Бору и Неготину одузела је, у две одвојене акције, током ноћи, ручну бомбу, 87 грама марихуане и 8,37 грама опојне дроге спид, саопштила је Полицијска управа у Бору. У једном стану у Бору, како се наводи, полиција је… »

Одлука Специјалног тужилаштва до краја године

Дневник 11.11.2016
Случајеви „Национална штедионица“ – пословни простор ЗОП-а, и „Сартид“ – прва приватизација смедеревског концерна из стечаја, пре деценију и по, биће решени. с тужилачког аспекта у наредни месец дана, сазнаје… »

Петоро повређено на путу Каћ–Жабаљ

Дневник 11.11.2016
Пет особа повређено је у саобраћајној незгоди на магистралном путу путу Нови Сад – Зрењанин између Каћа и Жабља која се догодила око девет сати. По незваничним информацијама, Г. Т. (64) из Новог Сада је задржан у… »