Извор: Србија данас/Хроника архива вести 11.11.2016

Ланчани судар на Бранковом мосту: Велика гужва ка Новом Београду

Србија данас 11.11.2016
Отежан саобраћај! Ланчани судар три аутомобила, који се догодио око 10.20 на Бранковом мосту изазвао је отежано кретање возила овом деоницом. У смеру ка Новом Београду стварају се гужве. Из Хитне помоћи кажу да нису… »

Трагедија у Сребренику: Једномесечна беба се угушила у сну

Србија данас 11.11.2016
Једномесечна беба довезена је у Дом здравља у Сребренику без знакова живота. Једномесечна беба, која је у среду око 10 сати довезена у Дом здравља Сребреник без знакова живота, умрла је услед гушења, показала је обукција… »

Стравична трагедија у оџацима! Заклао га јер је покушавао да прекине тучу у кафани!

Србија данас 11.11.2016
Крвави злочин у војвођанском месту! Становник Оџака Љ. С.(47) убијен је у четвртак око поноћи у кафани у центру Оџака, док је раздвајао двојицу гостију који су се посвађали у кафани. М. П. (48) ухапшен је због сумње да… »

На Ибарској погинуо пешак: Гужва код Лазаревца, проходна само једна трака

Србија данас 11.11.2016
Због саобраћајне несреће у којој је страдао пешак на Ибарској магистрали код Лазаревца, на скретању за језеро Очага, тренутно су огромне колоне возила. - У 17.40 страдао је пешак на лицу места на путу у смеру ка Чачку… »

Ирачка војска ушла у источни дистрикт Мосула: Након жестоке борбе са џихадистима ИС!

Србија данас 11.11.2016
Успех је направљен након јутрошњег покретања напада. Ирачка војска је данас ушла у стратешки дистрикт Кадсиах после жестоке борбе са Исламском државом (ИС). Према званичном саопштењу странице друштвених медија за… »

Крвава ноћ у Сомбору: Мушкарац (47) у кафеу убијен ножем

Србија данас 11.11.2016
Крвава ноћ одиграла се у Сомбору у којој је после туче у кафеу "Скипер" једна особа преминула од последица убода ножем. Туча у кафеу "Скипер" у Сомбору прерасла је у крвопролиће. М. П. (49) је ножем задао убод у пределу… »

Притвор за осумњичене на Косову: Припремали терористичке нападе на целом Балкану

Србија данас 11.11.2016
Осумњичени су планирали нападе на државне и безбедносне институције. Косовски суд одредио је данас притвор до 30 дана седморици ухапшених под сумњом да су, повезани са исламским екстремистима, припремали терористичке нападе… »

Узгајали марихуану у стану! У Земуну ухапшене четири особе

Србија данас 11.11.2016
Двојица направили лабораторије за узгој марихуане у стану. Полиција упала и у студентски дом. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у четири одвојене акције открили су две лабораторије за узгајање марихуане у… »

Судар војног возила и хладњаче код Владичиног Хана: Повређено седам војника

Србија данас 11.11.2016
Седморица војника 2. бригаде копнене војске повређени су када је код Владичиног Хана војно возило ударило у мини-хладањачу. Седморица припадника 2. бригаде копнене војске повређена су јуче око 10.25 часова код Владичиног… »

Мистериозно откриће у земуну: У дворишту пронашли комад леша?

Србија данас 11.11.2016
Пренеражени и узнемирени остали су становници Земуна, када су пре пар дана у дворишту зграде пронашли људску лобању. - Мој сусед је око 15.30 паркирао кола испред шупе, како то обично ради. Међутим, када је изашао угледао… »