Извор: Телеграф/Хроника архива вести 11.11.2016

Сексуално злостављао ћерку своје љубавнице: Додиривао је по интимним деловима тела и терао је да га орално задовољава

Телеграф 11.11.2016
Он је оптужен да је од октобра прошле до јуна ове године девојчицу додиривао по интимним деловима тела и терао је да га орално задовољава. Треће основно јавно тужилаштво подигло је оптужницу против Миленка М. (60) из Новог… »

Детаљи убиства у сврљигу: Убијени Момчило имао тајну везу, љубавница сумњива

Телеграф 11.11.2016
- Приметила сам да недостају неке ствари из куће, постељине, ћебад, посуђе... Када сам брата питала ко га то краде, устао је од стола где смо пили кафу и љутито је изашао. Није хтео ништа да ми каже ни када сам га… »

Албанци и Срби заједно кријумчарили људе на Косову: Зарађивали 3.000 евра по човеку! (видео)

Телеграф 11.11.2016
Осумњичени су послати надлежном суду на даљи поступак. Дирекција за истрагу организованог криминала у блиској сарадњи са полицијом европских земаља, и уз подршку Еуропола, након интензивних истраживања ухапсила је осам… »

Дани пролазе, а о Зорану и Бранку се не зна ништа: Ако их видите, зовите полицију (фото)

Телеграф 11.11.2016
Уколико их видите, одмах јавите полицији. О Зорану Димитријевићу (41) из Ниша, који је нестао 24. октобра, након што је изашао из стана родитеља невенчане супруге Биљане Ђурђановић (42), не зна се ништа ни после 18… »

Ужас у источној Србији: У Бору и Неготину пронађене залихе дроге и неексплодирана ручна бомба!

Телеграф 11.11.2016
Биће поднета кривича пријава у редовном поступку. Полиција у Бору и Неготину одузела је, у две одвојене акције, током ноћи, ручну бомбу, 87 грама марихуане и 8,37 грама опојне дроге спид, саопштила је Полицијска управа у… »

Косово стрепи од терориста: Ухапшено седморо због сумње да су повезани са исламским екстремистима

Телеграф 11.11.2016
Осумњичени су планирали терористичке нападе на Косову и на Балкану. Косовски суд одредио је данас притвор до 30 дана седморици ухапшених под сумњом да су повезани са исламским екстремистима, како не би покушали да побегну… »

Војно возило се закуцало у хладњачу, 7 војника повређено

Телеграф 11.11.2016
Повређени су збринути у врањском Клиничком центру и нико није животно угрожен. Седморица припадника 2. бригаде копнене војске повређена су јуче око 10.25 часова код Владичиног Хана, када је војно возило ударило у… »

Сексуални предатор не стаје: 14 година вребао и напаствовао девојке!

Телеграф 11.11.2016
Јовићевић кроз евиденцију МУП пролази од 2000. године када је против њега поднета кривична пријава за блудне радње. У позамашном досијеу Павла Јовићевића (38), ухапшеног у среду због силовања Београђанке, налазе се чак… »