Извор: Вечерње новости/Хроника архива вести 11.11.2016

Специјално тужилаштво црне горе Дикић потписује признање кривице?

Вечерње новости 10.11.2016
Према сазнањима „Новости”, бивши командант Жандармерије Србије Братислав Дикић потписаће ускоро са црногорским Специјалним тужилаштвом споразум о признању кривице. Подгорица- Братислав Дикић, бивши командант… »

Акција полиције: Заплењена дрога вредна 40 милиона динара, четворо ухапшено

Вечерње новости 11.11.2016
Полиција у Београду открила је две лабораторије за узгајање марихуане, заплењена је дрога вредна 40 милиона динара и ухапшене су четири особе, саопштено је данас из Министарсва унутрашњих послова. Полиција у Београду… »

Убиство у ОЏАЦИМА: Покушао да спречи сукоб у кафани, па избоден на смрт

Вечерње новости 11.11.2016
Мирослав Петровић ухапшен због убиства Љубише Стојановића у Оџацима. Убица му пререзао врат. Несрећни човек преминуо на путу до болнице. ЉУБИША Стојановић (47) убијен је синоћ око поноћи у кафани у центру Оџака… »

Јанковић изашао из притвора

Вечерње новости 10.11.2016
Председник Градског одбора Демократске странке Србије платио јемство од 50.000 евра. Он ће се даље у поступку у којем је осумњичен за превару голмана Владимира Стојковића бранити са слободе. УРОШ Јанковић, председник… »

Реаговање на кривичне пријаве Хрватски премијер: Хво ослобађала бих од великосрпске агресије

Вечерње новости 11.11.2016
Андреј Пленковић поводом тврдњи да је Република Српска поднела кривичне пријаве против 16 хрватских генерала изјавио да је Хрватска војска била ангажована на ослобађању територије Босне и Херцеговине. ЗАГРЕБ - Хрватски… »

Случај Беко: Препознавање није доказ?

Вечерње новости 11.11.2016
Правни тим Милана Бека о наводним пропустима на суђењу Александру Здравковићу: Препознавање није требало да буде у тужилаштву. Тужилаштво: Оштећени и његови адвокати саботирају истрагу. ТО што је Милан Беко препознао… »

Убили боксера, осуђени на укупно 24 године робије

Вечерње новости 10.11.2016
Пресуда пару из Смедерева који је насмрт претукао Бобана Богдановића Џељу. Далибор Станојић добио 14 година, а Анђелка Црњин 10 година затвора. ВИШИ суд у Смедереву првостепено је осудио Далибора Станојића (35) и Анђелку… »