Извор: Данас/Политика архива вести 26.11.2016

Обрадовић: Јанковић није мој заштитник

Данас 26.11.2016
Потпредседник Српске напредне странке Марија Обрадовић изјавила је данас да би био минимум пристојности заштитника грађана Саше Јанковића да поднесе оставку на ту функцију, због тога што је, како је објаснила, почео с… »

Николић: Природно да будем кандидат СНС

Данас 26.11.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да још није одлучио да ли ће се на изборима следеће године поново кандидовати за ту функцију и да је, ако то уради природно да буде кандидат Српске напредне странке. Када… »

Дачић: Афирмација ставова Србије

Данас 26.11.2016
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је током Самита Франкофоније са више председника, премијера и министара иностраних послова држава чланица, као и са Генералном секретарком… »

Николић упутио Скупштини листу кандидата за Уставни суд

Данас 26.11.2016
Председник Томислав Николић упутио је скупштини листу кандидата за судије Уставног суда, потврдила је за "Политику" председникова саветница Станислава Пак. Станислава Пак није није желела да открије имена кандидата, преноси Н1… »

Давенпорт: Нико од Србије не тражи да уведе санкције Русији

Данас 25.11.2016
Шеф Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Мајкл Давенпорт изјавио је Куриру да је спреман поново да оде на седницу Одбора Скупштине Србије за европске интеграције. Он је изјавио да позив још није добио а да ће отићи у… »

Бележници издали милион исправа

Данас 26.11.2016
Јавно бележништво у Србији је након две године рада на изизетно задовољавајућем нивоу, а то потврђује и недавни пријем Јавнобележничке коморе Србије у Међународну унију нотара, која је оценила да је јавнобележничка… »

Жигманов: Очекујем да ми премијер одговори

Данас 26.11.2016
Очекујем одговор од премијера Србије, наравно, јер је реч о врло озбиљном проблему, проблему који доводи у питање смисао политичког ангажмана Хрвата у Србији - истиче у изјави за Данас Томислав Жигманов... ... председник… »

СНП може да „избалансира“ Вука Јеремића

Данас 26.11.2016
*Ако би се СНП одлучила да подржи Јеремића, он би добио додатне гласове националног корпуса у бирачком телу, а од Ненада Поповића - сада недостајућу подршку Русије. Вук Јеремић, између осталог и агилан (само)лобиста, по… »

Власт полако укида парламент

Данас 26.11.2016
* Гојковић: Очигледна је намера да се преко парламента направи нешто што може да изазове већу политичку кризу *Шаровић: Власт је добила већину, али не и апсолутну власт и дужна је да поштује минимум Пословника. Од… »

Милан Стаматовић: Вучић и Николић сачували Мила Ђукановића

Данас 25.11.2016
Милан Стаматовић (СНП), кандидат за председника Србије и председник општине Чајетина, саопштио је да премијер и председник Србије већ 40 дана, од окончања парламентарних избора у Црној Гори... ... одбијају да приме на… »