Извор: Телеграф/Балкан архива вести 26.11.2016

Нечувено! Председница Хрватске се сликала са заставом која на себи има усташки симбол! (фото)

Телеграф 26.11.2016
Јањичек се обратио јавности и објавом на Фејсбуку у којој је навео да је заставу поставио уз лично допуштење председнице. На друштвеним мрежама се појавила фотографија хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић са… »

Додик: Куба ће бити упамћена по Кастру

Телеграф 26.11.2016
- Куба бити упамћена по Кастру - борцу и великом патриоти - који је уживао углед у делу слободоумног света који цени слободу свих народа а против било каквих притисака - наводи председник Републике Српске у Телеграму… »

Тржиште БиХ преплављено "мешаном дрогом": Језива комбинација прави лудило у мозгу, стављају пудинг и парацетамол!

Телеграф 26.11.2016
Од једног килограма чистог кокаина направе десет килограма смесе коју продају као кокаин. Нова група психоактивних супстанци обично садржи синтетске канабиноиде. У Федерацији БиХ у првих девет месеци ове године забележен је… »

Тита су покушали да ликвидирају више од 50 пута: Најупорнији је био Стаљин, али велики вођа био неуништив!

Телеграф 26.11.2016
Планирано, покушано и изведено је 75 завера и атентата: 1928-1941 три, 1941-1945 шеснаест, а 1945-1980 чак педесетчетири. Према неким проценама, на бившег председника СФРЈ Јосипа Броза Тита покушано је чак више од 50… »

Албанци близу самосталности у црној гори: Општина Тузи постаје аутономна!

Телеграф 26.11.2016
Уместо "широке аутономије" добиће и право на контролу локалног буџета. Улазак коалиције “Албанци одлучно” у кабинет мандатара Душка Марковића, завршен је договором да подгоричка општина Тузи наредне године добије… »

Филмска потера за разбојницима у Мостару: Пуцали и опљачкали бензинску пумпу, па утекли

Телеграф 26.11.2016
Двојица маскираних и наоружаних пљачаша украли су већи износ новца. Бензинска пумпа “Хифа”, која се налази на путу за Опине у Мостару, ноћас се нашла на мети разбојника. БРАВО: Њих двоје су судбоносно “ДА” рекли на… »

Председник Атлас групе Душко Кнежевић лауреат Награде за лидерство Медитерана

Телеграф 26.11.2016
Др Кнежевић представљаће Црну Гору на панелу посвећеном Западном Балкану, а међу учесницима форума у Вашингтону су и бројни представници пословне заједнице земаља западног балкана, као и Марока, Алжира, Либије, Египта и… »

Велики обрт на суђењу капетана Драгана: Хрватски сведок обара оптужницу!

Телеграф 26.11.2016
Сведок тврди да је капетан Драган напустио Глину пре напада који је довео до погибија. Једна од три оптужбе за ратни злочин против Драгана Васиљковића на путу је да буде оборена на хрватском суду, пошто је један сведок… »

Браво: Њих двоје су судбоносно "да" рекли на позоришним даскама!

Телеграф 26.11.2016
То је био и увод у венчање младог глумачког пара Деана Батоза и Татјане Бињаш који су судбосно „да“, пред матичарем, кумовима и званицама, изговорили, а где би друго него у својој матичној позоришној кући, у којој су… »

Ова беба се зове Марија, а презиме јој је моћ: Њихово село се гасило 17 година, а онда се догодило чудо

Телеграф 26.11.2016
Село Павловци некад је имало око 200 породица, а данас у њему живи 15 жена и 14 мушкараца. Марија Павер ће за четири дана напунити месец дана живота и после 17 година прво је рођено дете у малом селу Павловци, недалеко од… »