Извор: Телеграф/Хроника архива вести 26.11.2016

Позитивне вести: Тинејџери који су брутално покошени у центру Ниша нису животно угрожени (ФОТО)

Телеграф 26.11.2016
Петнаестогодишњаци М.К. и С.М. који су синоћ повређени у саобраћајној незгоди на раскрсници улица Милојка Лешјанина и Књегиње Љубице нису животно угрожени – потврђено је у Клиничком центру Ниша. СТРАШНО: Двојица… »

Ухапшен осумничени за напад на директора хирургије КЦ "Србије"

Телеграф 26.11.2016
Инцидент се догодио данас око 13 сати на углу Владетине и Улице краљице Марије. Припадници полиције ухапсили су Н.Б. (42) осумњиченог да је данас у Београду, испред киоска на углу Владетине и Улице краљице Марије, лекару… »

Самоубиство на ибру: Старија жена се утопила код Зубиног Потока

Телеграф 26.11.2016
Нико не зна разлог зашто је несретна старица скочила у реку... Старија жена утопила се данас у реци Ибар на северу Косова, у селу Придворица у општини Зубин Поток. ПРОНАЂЕНА БИВША МИСИЦА ОБЕШЕНА У ПАРКУ: Комшије затекле… »

Драма у сенти и даље траје: Још се трага за девојчицом која је упала у Тису

Телеграф 26.11.2016
Мештани кажу да је Тиса на месту где је девојчица упала дубока и до 10 метара, хладна и непредвидива. Кобне вечери петнаестогодишња девојчица Б.В. из Сенте се у петак око 22 сата и 30 минута са друштвом шетала дуж моста… »

Девојчица (15) из Кикинде упала у Тису: Полиција и рониоци претражују терен!

Телеграф 26.11.2016
Нестала је синоћ око 22.15 часова. Девојчица Б. В. (15) из Кикинде нестала је синоћ око 22.15 часова пошто се шетала по металној конструкцији моста и упала у реку Тису између Сенте и Чоке. МАЕСТРАЛНО ХАПШЕЊЕ У… »

Маестрално хапшење У зајечару: Преко српске границе Бугари кријумчарили мигранте

Телеграф 26.11.2016
Како је наведено, држављанима Бугарске Р.Р. (48), А.А. (32) и М.П. (30) одређено је задржавање до 48 часова. У заједничкој акцији зајечарске полиције и Војске Србије ухапшене су три особе пошто је откривена група… »

Младић погинуо у директном судару са шлепером: Стравична саобраћајна несрећа код Беле Паланке

Телеграф 26.11.2016
Младић је био за воланом аутомобила, који је из засад непознатих разлога скренуо на супротну страну саобраћајнице и директно ударио у шлепер. На магистралном путу код Беле Паланке, тачније код села Долац, око 6.30 часова… »

Београдска мајка монструм која је убила своју бебу, дивља и у затвору: Бије се са затвореницима и мужу прети у порукама

Телеграф 26.11.2016
Свађу Тање Лакић и друге затворенице морала је да прекине судска стража јер су се за мало потукле. Тања Лакић Махуд која је оптужена за тешко убиство осмомесечне бебе ни у затвору не може да се смири и прави проблеме… »