Путовања архива вести 26.11.2016

Шта је према Гуглу главна атракција Србије?

Б92 26.11.2016
Ова мапа укратко показује које су једне од главних атракција у свакој земљи Европе, према Гуглу. Картограф на “Редиту“ је направио мапу, засновану на сугестијама које се појављују када на Гуглу укуцате “шта… »

Да ли сте знали да су ове ствари у авионима бесплатне?

Б92 26.11.2016
Потрошили сте новац на авионску карту, додатан пртљаг и чашу вина у авиону, али ове ствари неће вас коштати ни динара. 1. Бесплатно чување детета И родитељи морају да иду у тоалетне просторије. Ако путујете сами с дететом… »

Упознајте Крагујевац! (ВИДЕО)

Ало 26.11.2016
Упознајте Србију да бисте је још више заволели! Лепо је када се путује и упознаје свет, али пре тога, било би добро да упознате сваки педаљ наше, лепе, Србије. Овога пута, водимо вас у Крагујевац.… »

Рај на земљи: Фиделова Куба (ФОТО)

Б92 26.11.2016
Многи кажу да је Куба истински рај на земљи који би требало обићи пре него што наступе трајне промене узроковане обнављањем њених односа са САД. Транзиција какву је видео исток Европе можда ће прогутати много од онога… »

У срцу шумадије: Питома лепота Крагујевца и Кнића

Блиц 26.11.2016
Добро дошли у Шумадију и њене поносне заступнике Крагујевац и Кнић, градове богате историје и добронамерних људи. Уживајте у прелепом природном окружењу језера, посетите околне цркве и манастире, али и обавезно свратите у… »

О овоме прича цео свет: У Токију пало невиђено чудо с неба, грађани у шоку и неверици! (фото,видео)

БК ТВ 26.11.2016
Грађани Токија не памте када су последњи пут видели снег у новембру. Ове године та новогодишња жеља им се испунила нешто раније. Ако нисте знали, у овом граду годишње падне веома мало снега. Можда свега двапут годишње… »

Грешке које правимо на путовањима

Мондо 26.11.2016
Није важно која је дестинација, ово су најчешће грешке које правимо на путовањима. Фото: Гуливер/Гетти/Тхинкстоцк Нисмо довољно флексибилни Када је реч о распореду, људима које срећемо на путовању, смештају у којем… »

ТОС: Кинески медији "брује" о Србији

Б92 26.11.2016
Учешће Туристичке организације Србије (ТОС) на сајму туризма у Шангају привукло је више од 70 медијских кућа из Кине, а саопштење о именовању чувеног кинеског писца Чен Дењан - Мадам Чен за промотера туризма Србије у… »

Фасцинантне фотографије таласа који изгледају попут планина

Б92 26.11.2016
Океан и његова сирова и огромна моћ могу да учине да се осећате малим и слабим, или да чак осетите страх. Међутим, предивне фотографије аустралијског фотографа Лојда Меудела посвећене су хватању ове лепоте и представљању… »

Посетите Праг зими и уживајте у идиличној панорами града

Блиц 26.11.2016
Магична европска престоница Чешке, на реци Влтави, историјско језгро под заштитом УНЕСКО-а, позната је и под називом "Златни Праг", а најромантичнија је зими када њене куполе завеје снег. Ако данас направите упит аранжман… »