Извор: Стори/Забава архива вести 28.11.2016

Јована Пајић и Сале Тропико прославили годишњицу брака: Захвални смо животу на свему што нам је пружио!

Стори 28.11.2016
Естрадни брачни пар, певачица Јована Пајић и фронтмен „Тропико бенда” Александар Цветковић, јуче су прославили пету годишњицу брака. Емотивном поруком Јована је свом драгом честитала на свему што јој је пружио. Сале… »

Виктор се јуче својој нежнијој половини заклео на вечну љубав, а ОВЕ фотографије Сунчице Травице показују како се она…

Стори 28.11.2016
Пре неколико година, манекенка и тенисер су били у турбулентној љубавној вези, а многи су се питали како је она провела јучерашњи дан. Манекенка Сунчица Травица и тенисер Виктор Троицки дугогодишњу везу окончали су пре три… »

Разоружао све: Иван Босиљчић као Никола Тесла! (ФОТО)

Стори 28.11.2016
Популарни глумац Иван Босиљчић открио је фотографијом на друштвеним мрежама како се сналази у улози великог Николе Тесле... Наиме, Иван Босиљчић ће у новој серији "Санта Мариа делла Салуте" тумачити лик Николе Тесле… »

Драма која је могла кобно да се заврши: Певачицу Ивана Шашић и њену децу ватрогасци спасили у последњем моменту

Стори 28.11.2016
Певачица Ивана Шашић била је закључана у соби у свом стану у Шапцу у тренутку док је у другој соби остала укључена пегла. Захваљујући интервенцији ватрогагасаца, није дошло до веће несреће.... Након свега, певачица… »

Јелисавета Орашанин о чувеној сцени секса: Није ми било непријатно док сам то снимала (ФОТО)

Стори 28.11.2016
Позната глумица Јелисавета Орашанин испричала је своју страну приче поводом чувене сцене секса коју је одиграла у серији Убице мога оца. Глумица Јелисавета Орашанин снимила је сцену врелог секса с колегом Пеђом Бјелацем у… »

Нинова ћерка је расплакала све у студиу: Да је мој тата жив, плакао би више од мене!

Стори 28.11.2016
Сандра Решић, ћерка покојног певача Нина, расплакала је милионе људи који су пратили њен наступ у "Звездама Гранда". Сандрино извођење песме "Све моје зоре" и Нинове нумере "Удахни дубоко" мало кога је оставило… »

Моћном свирком поново освојио београдску публику: Ван Гог направио прави спектакл (ФОТО)

Стори 28.11.2016
Група Ван Гог прославила је свој 30. рођендан несвакидашњом, спектакуларном рокенрол журком... Акустични и електрични концерт, уз подршку неколико диџејева, у суботу увече пратило је око 6.000 посетилаца у препуној… »

Неочекивана одлука која је све изненадила: Тијана Дапчевић поново изговара судбоносно да! (ФОТО)

Стори 28.11.2016
Популарна певачица многе је изненадила одлуком да поново обуче венчаницу. Тијана Дапчевић одлучила је да свом супругу поново изговори судбоносно "да" и то на предстојећем сајму венчања. Тијана Дапчевић: Породично… »

Плаве праменове и таласе у коси заменила је браон равном косом: Наша позната певачица се после порођаја одлучила за…

Стори 28.11.2016
Она је позната као смеђокоса са таласастим плавим праменовима, али од јуче то није случај. Позната певачица која је пре две недеље на свет донела маленог дечака Вујадина и постала мама, одлучила се за једну драстичну… »

Шта нам брише успомене? ОВО је разлог зашто се (углавном) не сећамо раног детињства

Стори 28.11.2016
Већина људи нема апосолутно никаквих сећања на прве три године живота, а многи не памте превише ни период пре седме године... Осим тога, када размишљамо о најранијем детињству често не можемо да одредимо да ли је оно… »