Извор: Н1 Инфо/Забава архива вести 26.01.2017

Елтон Џон компонује за мјузикл Ђаво носи Праду

Н1 Инфо 26.01.2017
Британски композитор Елтон Џон написаће музику за нови мјузикл "Ђаво носи Праду". Елтон Џон, композитор бродвејских мјузикала "Краљ лавова" и "Аида", компоноваће музику за сценску адаптацију, а драматург Пол Рудник ће… »

Беба сама отпутовала возом јер је мама изашла на цигарету

Н1 Инфо 26.01.2017
Искористивши прилику да попуше цигарету на железничкој станици у Ле Ману, млада мајка и њен партнер нису се на време укрцали у вагон, па је седмомесечна беба која је путовала с њима у возу остала без надзора, саопштила је… »

Ирски фестивал у марту у Београду

Н1 Инфо 26.01.2017
Пето издање Београдског Ирског фестивала, које ће се одржати од 6. до 22. марта, представиће на више локација у Београду део очаравајуће ирске културе у глобалној ирској забави у недељи живахних прослава, укључујући… »

Нова имена на Сзигет фестивалу

Н1 Инфо 26.01.2017
Сзигет фестивал, музички и уметнички фестивал који траје 7 дана, још једном ће имати веома разноврстан и узбудљив програм. Овога пута се придружују Касабиан, Интерпол, Билли Талент, Тхе Киллс и многи други. На "Острву… »

Разводи се Скарлет Јохансон

Н1 Инфо 26.01.2017
Глумица Скарлет Јохансон и француски новинар Роман Доријак разводе се након две године брака, пише часопис Пипл (Пеопле), додајући да је њихов однос још од лета врло затегнут. "Они живе одвојено још од лета", изјавила је за… »

"Робин Худ" ресторан: Наплаћује богатима и храни сиромашне

Н1 Инфо 26.01.2017
Укусна, квалитетна храна и чаше од кристала за бескућнике? Звучи анђеоски и нестварно, али није - барем у Мадриду, где постоји управо такав ресторан на услузи сиромашнима. У шпанском "Робин Худ" ресторану бескућнике… »

Апсолутни рекорд: Опловили свет за 40 дана

Н1 Инфо 26.01.2017
Јутрос је пао још један светски рекорд: Франсис Јојон и његова посада на макси-тримарану "Идек спорт" завршили су пут око света за свега 40 дана, што је апсолутни рекорд у историји једриличарства, јављају специјализовани… »