Извор: Ритам града Кг архива вести 26.01.2017

САДА И ЗВАНИЧНО – Раскинута приватизација РТК

Ритам града Кг 26.01.2017
Приватизација Радио телевизије Крагујевац раскинута је јер купац није поштовао обавезе које је прихватио уговором, саопштено је данас. Како се наводи у саопштењу које је Министарство привреде доставило Синдикату РТК, Комисија… »

Отворен конкурс за Ђурђевданску награду 2017

Ритам града Кг 26.01.2017
Одбор за обележавање празника, јубилеја и доделу признања Скупштине града Крагујевца објавио је јавни позив за достављање предлога за доделу Годишње награде града Крагујевца – Ђурђевданске награде. Предлози се у… »

Да ли је систем социјалне заштите довољно доступан Ромима?

Ритам града Кг 26.01.2017
У оквиру пројекта Ромског информативног центра “Подршка ромској заједници у коришћењу услуга система социјалне заштите“ у Крагујевцу је данас одржан округли сто на тему “Доступност система социјалне заштите ромској… »

Екипа филма „Зона Замфирова други део“ вечерас у Крагујевцу

Ритам града Кг 26.01.2017
Специјална пројекција филма „Зона Замфирова други део“ одржаће се вечерас од 20.30 часова, у биоскопу Цинеплекскс Крагујевац Плаза, где ће екипа филма поздравити гледаоце. Истога дана филм ће се наћи на редовном… »

„Паркинг сервис“ нуди репограм дуга

Ритам града Кг 26.01.2017
ЈКП „Паркинг сервис Крагујевац“ упутио је јавни позив свим корисницима јавних паркиралишта – физичким лицима, на територији града Крагујевца, који имају дуговања по основу посебне дневне паркинг карте, а нису утужени за… »

Предложен Локални акциони план запошљавања града Крагујевца

Ритам града Кг 26.01.2017
Приоритет у 2017. години је подршка самозапошљавању и запошљавање лица која на посао чекају дуже од 12 месеци – рекла је Наташа Пешић Радосављевић начелник Градске управе за управљање пројектима, одрживи и… »

Промотивна бубњарска радионица

Ритам града Кг 26.01.2017
Поводом отварања школе бубњева у Студентском културном центру, која почиње са радом 30. јануара, данас од 18 часова биће одржана промотивна бубњарска радионица коју ће водити професор Саша Ранковић. На радионици ће… »

„Кир Јања“ у Театру

Ритам града Кг 26.01.2017
Вечерас од 20 часова, у Књажевско-српском театру игра се најновија представа, „Кир Јања“. Овај комад Јована Стерије Поповића режирала је Драгана Варагић, а у представи играју Миодраг Пејковић као Кир Јања, Исидора… »