Извор: Дневник архива вести 23.02.2017

У саобраћајној несрећи повређени војници Војске Србије

Дневник 23.02.2017
У јутрошњој несрећи код Владичиног Хана, када је аутобус с војницима из засада непознатих разлога слетео с пута, повређено је 14 особа, од којих једна теже, а нико није животно угрожен, објавило је Министарство одбране… »

Да туристи донесу две милијарде евра

Дневник 23.02.2017
– Циљ нам је да од туризма кроз пет година узимамо две милијарде евра годишње – рекао је премијер Александар Вучић на отварању 39. сајма туризма у Београду. Он је на Београдском сајму рекао и да би у сарадњи с Црном… »

Делегација БиХ предала апликацију за ревизију у МСП

Дневник 23.02.2017
ХАГ: Делегација БиХ, коју предводи бивши агент Сакиб Софтић, данас је у Међународном суду правде у Хагу предала апликацију за ревизију пресуде тог суда. по тужби БиХ против Србије за геноцид, јавио је Кликс.ба. Софтић је… »

О парламентарним изборима до понедељка, Палма тражи гласање

Дневник 23.02.2017
Одлука о евентуалном расписивању ванредних парламентарних избора биће донета током викенда, најкасније у понедељак, саопштио је премијер Александар Вучић. Он је новинарима једино открио да је близу доношења одлуке о томе… »

„Ал Дахра” ипак жели ПКБ

Дневник 23.02.2017
За приватизацију Пољопривредне корпорације Београд (ПКБ) заинтересовано је осам инвеститора из Србије и света, објавила је Радио-телевизија Србије. Писма о заинтересованости за ПКБ послали су компаније „Матијевић” и „МК… »

Техника затајила, суђење одложено

Дневник 23.02.2017
Суђење оптуженима за убиство новинара Славка Ћурувије 1999. године, одложено је у Специјалном суду у Београду због квара на техничким уређајима за електронско. вођење судског записника.Ново рочиште заказано је у термину… »

Мосул: Ирачке снаге заузеле аеродром

Дневник 23.02.2017
МОСУЛ: Ирачки снаге заузеле су данас аеродром у Мосулу, неколико сати након отпочињања велике офанзиве против Исламске државе. која контролише западни део тог града, јавила је ирачка државна телевизија. "Снаге за брзо… »

Рио: Лајовић изгубио од Тима

Дневник 23.02.2017
Српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласира у четвртфинале АТП турнира у Рио де Жанеиру, пошто је у другом колу изгубио од Аустријанца Доминика Тима 6:2, 7:5. Меч је трајао 79 минута, а Тим је забележио и трећу… »

Пријава потраживања девизне штедње положене у СФРЈ

Дневник 23.02.2017
Министарство финансија позвало је држављане бивших република СФРЈ и држављане Србије да пријаве потраживања по основу старе девизне штедње положене до априла 1992. године. у банкама са седиштем на територији Србије и у… »

Марковић: Расписати и парламентарне изборе

Дневник 23.02.2017
Председник Јединствене Србије Драган Марковић - Палма, предложио је данас премијеру Александру Вучићу да се у Србији, заједно са председничким, распишу и парламентарни избори. "Разлог за расписивање ванредних парламентарних… »