Извор: Курир архива вести 23.02.2017

Крај ататуркове турске: Ердоган дозволио хиџаб у војсци, последњем бастиону секуларне државе

Курир 23.02.2017
Жене ће моћи да носе хиџаб испод шапке или беретке, док год је у истој боији као униформа и не покрива лице. Женским припадницама турских оружаних снага од сада ће бити дозвољено да носе хиџаб на бојним пољу, наводи… »

Аустрија у жалости: Министарка здравља изгубила битку с канцером!

Курир 23.02.2017
Министарка здравља Аустрије Сабине Оберхаузер преминула је данас од рака. Она налазила од почетка фебруара на терапији. Као једна од ретких Оберхаузер је изашла у јавност са информацијом о обољењу од рака, те је морала у… »

Кебина љубавница открива: Снимићу филм о Кеби, желим да га режира Куста!

Курир 23.02.2017
Љиљана Јевремовић, бивша љубавница Драгана Којића Кебе, са којим има ћерку Ину, одлучила је да своју животну причу преточи на платно. Она ће у документарцу који припрема описати како је започела везу са Кебом, шта се… »

Главни циљ уништити руски топољ и јарс: Американци успешно тестирали нове противбалистичке ракете

Курир 23.02.2017
Почетком фебруара САД су успешно тестирале нове противваздушне ракете "Стандард миссиле 3 (СМ-3) Блоцк ИИА" за системе ПВО у Пољској и Румунији. По речима војних експерата, следећа модификација ракете (која уследи после… »

Чабаркапа послао узнемирујуће писмо Александри: Хвала што ниси сведочила против мене!

Курир 23.02.2017
У ријалитију "Парови" водитељка је прочитала писмо Александра Чабаркапе које је све оставило у шоку. Александар Чабаркапа се поново јавио са новом поруком која је била упућена Александри Суботић. Немања Панчић… »

Спремна за нову љубав: Певачица после развода, тражи мужа!

Курир 23.02.2017
Ивана Јордан прошлог лета развела се од супруга Душана Антонијевића, са којим има сина Вука, после пет година брака. Певачица се појавила на премијери једног фила обучена скроз у бело, па су многи коментарисали да је кренула… »

(Фото) важан дан за Барич: Асфалтира се Улица Буде Давидовића

Курир 23.02.2017
ОБРЕНОВАЦ - Градски менаџер Горан Весић данас је у обреновачком насељу Барич обишао радове на асфалтирању Улице Буде Давидовића, који, како је рекао, коштају око 10 милиона динара. Радови подразумевају асфалтирање 1.100… »

Лажне дојаве о бомбама: Ухапшен серијски узбуњивач

Курир 23.02.2017
Бриселско тужилаштво саопштило је данас да је подигнута оптужница против 19-годишњег мушкараца који је осумњичен да је упутио десетак лажних дојава о бомбама у Белгији, али и у Француској, 5. и 10. октобра прошле… »

Густ црни дим над зрењанином: Гори трска у близини центра града

Курир 23.02.2017
ЗРЕЊАНИН - У близини центра Зрењанина данас је избио пожар, и ватрогасци га гасе.Густ црни дим шири се са крај старе "Шпиритане". По незваничним информацијама, гори трска око језера које је у том делу града. Узрок пожара… »

Опасна неједнакост: У овој земљи четворица људи богатија од 100 милиона најсиромашнијих

Курир 23.02.2017
Четворица најимућнијих Индонежана поседује богатство једнако имовини 100 милиона најсиромашнијих људи у Индонезији, показало је ново истраживање, иако се председник те државе у више наврата заложио за борбу против… »