Извор: Курир/Региони архива вести 23.02.2017

(Фото) ужас у Нишу: Око 2.000 неизлеглих јаја и пилића бацили у контејнер

Курир 23.02.2017
НИШ - Кутије са љускама, полуизлеглим јајима и углавном мртвим пилићима из контејнера су извукли волонтери нишког Удружења Зоо Планет, а како су казали, ноћас их је приметила суграђанка која је туда пролазила. За сада није… »

Пожар гута суву планину: Захваћено преко сто хектара шума и ливада

Курир 23.02.2017
НИШ - Обронке Суве планине измедју села Банцарева, Глоговца и Равног Дола у току поподнева захватио је пожар, сазнаје Бета од мештана који су се у гашењу прикључили ватрогасцима. Према речима мештана, пожар је захватио… »

Зрењанинци опрез: Лажни радници водовода оперишу по граду

Курир 23.02.2017
ЗРЕЊАНИН - Из зрењанинског "Водовода и канализације" упозорили су данас да се у том граду непозната лица лажно представљају као радници тог предузећа и нуде услугу провере унутрашњих инсталација. "Добили смо више позива… »

Штрајк радника Ужичких Путева: Одблокирана магистрала Ужице-Златибор

Курир 23.02.2017
УЖИЦЕ - Радници Ужичких путева, који су у штрајку од понедељка, блокирали су јутрос око 11 часова две траке на магистрали Ужице-Златибор, у месту Сурдук, а једном траком су наизменично пропуштају возила. Радници траже… »

Добра прилика за запослене Нишлије: Бесплатно усавршавање у Индији!

Курир 23.02.2017
НИШ - Амбасадорка Индије Нариндер Чаухан позвала је запослене Нишлије да се пријаве за бесплатан програм стручног усавршавања које организује индијска амбасада. За овај програм могу да се пријаве сви стално запослени… »

Густ црни дим над зрењанином: Гори трска у близини центра града

Курир 23.02.2017
ЗРЕЊАНИН - У близини центра Зрењанина данас је избио пожар, и ватрогасци га гасе.Густ црни дим шири се са крај старе "Шпиритане". По незваничним информацијама, гори трска око језера које је у том делу града. Узрок пожара… »

(Фото) Србија их спасла смрти: 14 нојића сада трчка зоо-вртом у Јагодини

Курир 23.02.2017
ЈАГОДИНА - Јато од 14 младунчади афричких нојева, који су три месеца провели у карантину зоо-врта у Јагодини, пошто су одузети једном држављану Немачке, на граничном прелазу Градина, са Буграском, данас су пуштени у… »

(Видео) Потресно, дирљиво и поучно: Заветовао се да сазида кућу козама јер су му спасиле живот

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Пантелија Трнинић из села Брадић код Лознице одлучио је да сазида кућу козама јер је веровао да га је њихово млеко излечило од рака. Како је посведочио у овом кратком филму, кад је сазнао да је оболео, обишао је… »

Није платио казну: Новосађанину шест дана затвора за шверцовање у аутобусу ГСП-а

Курир 23.02.2017
НОВИ САД - Новосађанин Бојан Цвејин добио је решење о издржавању затворске казне због тога што није платио казну од шест хиљада динара, а све зато што га је контрола ухватила без карте у градском превозу. "Ја сам одавде… »

Млади Милановца одговорили председнику општине: За добијени новац купили смо таблет рачунаре

Курир 23.02.2017
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Информативна служба групе грађана Млади Милановца огласила се поводом саопштења СНС после трибине Вука Јеремића у Милановцу, да је ово удружење 2016. године од општине добило 514.000 динара, као и да… »